2777
2789

سلام 

من باردارم و تصورم از مادری مثل فیلماست ولی خب میدونم که اینطور نیست بیاین بگین ببینم چی در انتظارمه 😁

ن دخترمن‌خرابکاری نمیکنه فقط چون بابام اینا زیاد نازشومیکضن اونجارو ب گندمیکشه

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

هر بچه ای یک مدل 

برادرزاده من آروم و ساکت 

پسرم شلوغ و پرانرژی و پر هیاهو 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری ؟😂

ینی چییی

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

شیرینی شادی رحمت نعمت والبته کم خوابی خستگی از خودگذشتگی بخاطر بچه .کلا بچه یه موجود خوشمزه است که خوبی و بدیش در همه، که بدیاش ب شیرینیاش قابل بخششه.ایشالا بچه ات زودتر بیاد خودت همه چیو لمس کنی

کنترل تی وی رو میاره بهش شیر بدم

نپتون میاره رو فرش حتی دیوار هم نپتون میکشه

تا با باباش کنار هم میشینیم هر جا که باشه بد بدو میاد بزور وسط ما خودشو جا میکنه

هر وقت سفره بندازم شوهرمو صدا میکنه بلد نیست بگه بیا با دستش سفره رو نشون میده که بیا بخور

وسط بازیش میاد لپشو میچسبونه بوسش کنم

تمام قابلمه هام کج و کوله شده از دستش چون با اسباب بازیاش بازی نمیکنه

بهم شیر میده وروجک نازمم میکنه اونموقع خیلی مهربونه عزیزدلم😘🥰  

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
چجوری به گند میکشه چی کار میکنه ؟

خونه بابام اینا لیوان ابومیریزن همه جابرنج میریزه چون نازشومیکشن نمیزارن جلشوبگیرم ولی اصلا خونه اینطورنیس

اون با باباش من از خوابم نمیگذرم 😁

فک کردی حالابذاربیادبعداینوبگودخترمن که تاصبح نمیخوابیدشوهرمم میرفت اون اتاق میخوابید😐

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤