2777
2789

سلام 

دوستانی ک پزشکی قبول شدید میشه بگید چکارکردید

یعنی چقددرس میخوندید چجوری درس میخوندید چکارایی کردید واسه موفقیتتون

لایک لطفا

یکی از دلایل آرامش من اینه که؛ مهم نیست دیگران چه فکری راجع به من میکنند،دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردند  😉 خواهرهای گلم خواهش میکنم یه صلوات برای حاجت دلم بفرستید  ممنونتون میشم😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدم بعدی فهمیدن نقاط قوت و ضعفه

و در نهایت تقویت نقاط قوت در حد اعلا و تصحیح نقاط ضعف در حدی که از ضعیف بودن در بیاد (انتظار عالی شدنش رو نداریم!)

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
چه جوری انگیزه و.روحیه تون رو حفظ میکنید؟ من مدیریت زمان هم.ندارم😞

این رو باید بدونی که تمام بچه های کنکوری و حتی تمام بچه های سال دام و یازدهم الان مثد تو استرس دارن

استرس یه امر طبیعیه..اگه استرس نداری شک داشته باش به خودت

پس روحیتو حفظ کن که الان خیلی مثل من استرس دارن.احساس میکنن جا موندن و ... پس بهتر من تلاشم بیشتر کنم تا از این افراد ناامید جلو بزنم

چه جوری انگیزه و.روحیه تون رو حفظ میکنید؟ من مدیریت زمان هم.ندارم😞

جهت مدیریت زمان حتما تایم بگیر درس خوندنت رو و هر روز تایمتو یادداشت کن..فردا تلاش کن یک ربع بیشتر از دیروز درس بخونی و اینطوری کم کم به ساعت مطالعت اضافه کن

از سایت تکنیک پومودرو رو سرچ کن و بخون (برای اجراش میتونی از اپلیکیشن focus to do استفاده کنی)

این رو باید بدونی که تمام بچه های کنکوری و حتی تمام بچه های سال دام و یازدهم الان مثد تو استرس دارن ...

ممنون عزیزم

سعیمو.میکنم ولی خیلی سینوسی درس میخونم

اصلا نمیتونم چهار روز پشت سر هم درس بخونم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
جهت مدیریت زمان حتما تایم بگیر درس خوندنت رو و هر روز تایمتو یادداشت کن..فردا تلاش کن یک ربع بیشتر ا ...

ممنون عزیزم

امتحانش میکنم

ولی من کلا خیلی بد درس میخونم.انگار از خوندن خسته شدم

ممنون عزیزم سعیمو.میکنم ولی خیلی سینوسی درس میخونم اصلا نمیتونم چهار روز پشت سر هم درس بخونم

همین خیلیی بده

به قول معروف رهرو آن نیست که گهی تند و گهی خسته رود

رهرو آنست که اهسته و پیوسته رود

تو با خودت عهد ببند که هر روز حتی شده ۵ دقیقه بیشتر از دیروز بخونی و تا این تایمو پر نکردی نخوابی

شما پزشکی قبول شدین؟! میشه توضیح بدید چجوری موفق شدید!واینکه کلاس و آزمون شرکت نمیکردید؟

اینکه من کلاس میرفتم یا نه واقعا نمیتونه به تو کمک کنه

کلاس رفتن یا نرفتن براساس نقاط قوت و ضعف شماست و مثلا نقاط قوت و ضعف منو تو باهم‌متفاوته

ولی اره من در هر سال دبیرستانم دو تا کلاس هم‌میرفتم 

همین خیلیی بده به قول معروف رهرو آن نیست که گهی تند و گهی خسته رود رهرو آنست که اهسته و پیوسته رود ...

باشه عزیزم مرسی