2777
2789

من دلم واسه یکی تنگ شده که دوماهه ازش فاصله گرفتم

دلم میخواد بهش پیام بدم ولی اونقدررررر بی لیاقت بازی درورد و اونقدررررررر ارزششو پیش من اورد پایین که دست و دلم نمیره بهش پیام بدم

و علاوه بر این غرورمم نمیزاره

دوماهه منتظرم تا پیام بده اما انگااار ن انگااار خبر مرگش😑

ز غوغای جهان میو 🐱🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش نیومده اگه کاری پیش بیاد بهش میگم فقط تو هم میتونی غیر مستقیم ازش بخوای پیام بده

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

عکساشو نگاه میکنم....صداشو گوش میدم....چتامونو میخونم

چقد خوبه ک عکسشو داری....صداشو داری‌........

نزدیک دو سال میشه ندیدمش

خیلی وقته صداشم ب گوشم نخورده

تف

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 
چقد خوبه ک عکسشو داری....صداشو داری‌........ نزدیک دو سال میشه ندیدمش خیلی وقته صداشم ب گوشم نخورد ...

من دو سال از عشقم کسی که براش حتی جونم رو هم بدم دور باشم واقعا فراموش میکنم‌.دوسالع دلتنگشی

قوی تر از همیشه♥️🙂

منم مثل تو بودم ولی تولدش چهارشنبه هفته قبل بود رفتم بهش تبریک گفتم با اینکه دلم نمی خواست پیام بدم 

اونم خوشحال شد از اینکه به یادشم ولی باز به مشکل خوردیم دوباره