2777
2789

کلا تا صبح به خودش میپیچه و نمیخابه

میخام تجربه هاتونو فقط درمورد شربتایی که واسه دلدرد تو این سن و سال میدادین بهم بگید ممنون میشم

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید سردی زده به شکمش یه شربت انتی بیوتیک هست به اسم سفکسیم ۱۰۰ ضرری نداره یه چهار وعده بهش بده خوب مبشه 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
تو این سن نباید دلدرد بشه  حبوبات تو غذاش میریزی؟

نه مثلا گوشت کوبیده دوسداره خب توش نخود داره دیگه میخوره دلدرد میشه چند روز دیگه هشت ماهش تموم میشه غذا دوسداره چون بشدت رفلاکس داره غذا بیشتر میخوره 

شبا یه قاشق مربا خوری عرق نعنا بده بهش

رفلاکس داره فکر کنم براش خوب نباشه ولی بازم امتحانش میکنم ممنون گلم

شاید سردی زده به شکمش یه شربت انتی بیوتیک هست به اسم سفکسیم ۱۰۰ ضرری نداره یه چهار وعده بهش بده خوب ...

نه دلدرد میشه شبابه خودش میپیچه

شبا به خودش میپیچه یعنی وقتی خابه هی از این‌ پهلو به اون پهلو میشه؟پسر منم همین حالته.یعنی از دلدرده ...

آره یه سره غلت میزنه 

اگه فقط شب هست از سردی هست چند روز ماست نده و غذاهای طبع گرم بده. بچه است نمیشه هرچیزی بهش داد وگرنه ...

آره فقط شب هست نکنه چون فرنی و حریره بادوم میدم با ارد برنج سردی میکنه؟

ولی در عوضش سه شیره و نبات و بادوم میریزم داخلش خب همشون گرمه

ولی اینو میدونم دخترم خیلی پرخوری میکنه مثلا 250سی سی حریره بادوم دیشب خورد بعد اینطوری شد

باز نیم ساعت پشت و شکمشو ماساژ دادم تا خوابش برد