2777
2789
عنوان

اویل بارداری و لک قهوای دوقلو

2814 بازدید | 25 پست

من دوقلو باردار بودم هفته گذشته مشخص شد قلب یکیش تشکیل نشده و هیچی ولی اون یکی سالم و الان رفته تو نه هفته دیروز ی مقداری تو ماشین نسشتم ک خیلی تکون خوردم جاده خاکی بود از همون دیروز ک اومدم خونه متوجه شدم رو لباس زیر پر لک قهوای حالا از صبی هم تا بلند میشم لخته لخته کوچیک میاد تا شب نوبت دکتر دارم ناراحتم نمیخوام این یکی رو هم از دست بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابجی اوایل علایمت چی بود 

شکمت دونصفه شده یا نه از ناف به پایین؟

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  

شاید اونکه قلبش تشکیل نشده داره دفع میشه اما رعایت کن به خصوص اول بارداری تا سه ماهگی خیلی حساسه

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  
ابجی اوایل علایمت چی بود  شکمت دونصفه شده یا نه از ناف به پایین؟

ن فقط همش طرف راست و چپم درد مگرفت اخه جنین از ی تخمدان ازاد میشه میگیره ی طرفت درد میگیره ولی من هر دو بود دوقلو های نا همسان بودن ولی حیف

شاید اونکه قلبش تشکیل نشده داره دفع میشه اما رعایت کن به خصوص اول بارداری تا سه ماهگی خیلی حساسه

نمیدونم اقامم همینو میگه ولی دکترم نبود سنو ببرم پیشش امشب میاد ولی دکتر سنوگرافی گفت اونیکی جذب میشه خونریزی چیزی نمیشه

چیزی نیست استراحت کن منم اول بارداریم همش لکه بینی داشتم با شیاف قطع شد

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد