2777
2789
بچتون دنیا اومد خداروشکر سالم هست؟  چند کیلو دنیا اومد؟  من انومالیم خوب بود ۱۸ هفتگی&nb ...

شبی یه دونه آسپرین داد اما دکترم دیگه منو نفرستاد داپلر، منم اطلاعاتم کم بود فکر میکردم خودش حالیشه

نه متاسفانه ۳۶ هفته فهمیدن ۳۲ هفته رشدش متوقف شده اورژانس سزارین شدم، ۱۸۰۰ بود

اما خب بعد ۱۲ روز پر پر شد

بخاطر توقف رشد خیلی مشکلات ایجاد شده بود تو بدنش

البته شما نباید بترسی من تمام تاپیکها رو زیر و رو کردم و کلی دکتر رفتم، اگه سریعتر متوجه میشدیم و دکترم دقت میکرد مشکلی پیش نمیومد

شبی یه دونه آسپرین داد اما دکترم دیگه منو نفرستاد داپلر، منم اطلاعاتم کم بود فکر میکردم خودش حالیشه ...

متاسفم عزیزم ، میدونم چقد سخته 

من حاضرم صدتا آمپوا انوکسا بزنم ولی بچم سالم و با وزن خوب بدنیا بیاد ، ما مادرا حاضریم خودمون اذیت شیم ولی بچمون نه 

انشالله توی بارداری بعدیتون که مشکلی نبود نه؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم عزیزم ، میدونم چقد سخته  من حاضرم صدتا آمپوا انوکسا بزنم ولی بچم سالم و با وزن خوب بدنی ...

ممنونم

فعلا خوبه، اما بازم فشار شریانم بالاست، فقط دست به دعام که کنترل بشه

از اول بارداری هر شب یک اسپرین و انوکساپارین

که احتمالا اسپرین رو دوتا کنن

ممنونم فعلا خوبه، اما بازم فشار شریانم بالاست، فقط دست به دعام که کنترل بشه از اول بارداری هر شب ی ...

انشالله که بچت سالم و سلامت دنیا بیاد عزیزم 

منم تنها دعا ازم برمیاد برای بچم، برای بچه شمام دعا میکنم

میدونم چقد دل نگرانی داره این موضوع 🌹🙏 

دعای معراج رو بخونین ۴۰ روز پشت سر هم ، منم میخونم 

انشالله خدا نی نی هامونو کمک کنه تپل مپل سالم دنیا بیان 😍🙏🌹🌹🌹

شبی یه دونه آسپرین داد اما دکترم دیگه منو نفرستاد داپلر، منم اطلاعاتم کم بود فکر میکردم خودش حالیشه ...

سلام عزیزم ....متاسفم .....ایشالا خدا بهتون صبر بده 

گلم ۳۲هفته که خیلی نیست چطورر نتونستن نگهش دارن؟