2777
2789

کی باید ثبت نام کنم ؟ شرایطش چجوریه ؟؟؟؟

باید برم کافی نت یا خودمم تو خونه میتونم ثبت نام کنم ؟ 

تورو خدا راهنماییم کنین 

اعلام میکنن دیگه 

مگه برای کارشناسی نمیگی؟

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقع ثبت نام کنکور بهمن ماه هست میتونید برید کافی نت که راحت تره اونا خودشون واردن کاراتو انجام میدن میتونی هم خودت ثبت نام کنی عکس و مشخصات هم باید ببری+هزینه ثبت نام کنکور که زیاد نیس

اخه من اصلا نمیدونم چجوری باید ثبت نام کنم . مدرسه و معلم ک هیچکسس هم راهنماییمون نمیکنه . نمیدونم ب ...

اعلام میکنن توی بهمن ماه برای ثبت نام ......

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡
موقع ثبت نام کنکور بهمن ماه هست میتونید برید کافی نت که راحت تره اونا خودشون واردن کاراتو انجام میدن ...

مرسی عزیزم .. شما مطمئنی ثبت نام بهمن ماهه؟ اخه شنیدم که از فردا شروع میشه