2777
2789
عنوان

باردارا خواهش میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 41 پست
چ.حوب خدا کنه زودتر شروع بشه به چهل و یک هفته نرسه

عزیزم دکترم البته ماما خصوصیم بود که سر زایمانم نیومد دو تا زایمان با هم داشت  اون گفت اینو بهم:

دو قاشق تخم شوید رو بریز تو قوری، دو لیوان اب هم بریز روش بزار قل بخوره تا اندازه یه لیوان بمونه. یه تیکه نبات بزار داخلش و بخور. 

گفت هفته ای دوبار هم نزدیکی داشته باشید. گفت پیاده روی دو تا بیست دقیقه در روز. و گفت از پله با آرامش و با کنترل تنفس بالا و پایین برو به عنوان ورزش سبک. چون خیلی بدنم تنگ بود و اذیت شدم. باز هم فردا برو یه ماما و من دعات میکنم از ته دلم که خیر زایمان کنی. سر زایمانت منو دعا کن تورو خدا. بگو ساناز به کمکت نیاز داره خدایا دستشو بگیر.

سر زایمان هرچی بگی خدا قبول میکنه. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم دکترم البته ماما خصوصیم بود که سر زایمانم نیومد دو تا زایمان با هم داشت  اون گفت اینو بهم ...

باشه عزیزم خیلی ممنون از راهنماییت،،ان شالله مشکلت حل بشه دعا میکنم برات

این حالتی که میگی حس میکنی نفخ داری ولی خارج نمیشه رو من خیلی شبا داشتم. از درد معده عرق به جونم می‌نشست. 

تازگی کشف کردم وقتایی که ماست میخورم اینطوری میشم.

جون حالت تهوع دارم معمولا شبا یه پیاله ماست میذارم کنارم تا دلم آشوب میکنه میخورم. دو سه ر ساعت بعدش دل‌دردام شروع میشه. 

عزیزم دکترم البته ماما خصوصیم بود که سر زایمانم نیومد دو تا زایمان با هم داشت  اون گفت اینو بهم ...

ساناز جان انشالله ک خدا اونطوری ک دلت میخاد کمکت کنه

میگم عزیز موقع رابطه اگه منی داخل بریزه اشکالی داره تو بارداری؟ شما اطلاعی نداری

یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی
باشه عزیزم خیلی ممنون از راهنماییت،،ان شالله مشکلت حل بشه دعا میکنم برات

تازه یه کاری شروع کردم و ۴۰ میلیون وام گرفتم باید پس بدم هفت ماهه   ۴۰ میلیونو. برای همون میخوام دعا کنی کارم بگیره

ساناز جان انشالله ک خدا اونطوری ک دلت میخاد کمکت کنه میگم عزیز موقع رابطه اگه منی داخل بریزه اشک ...

اتفاقا پرسیدم. اگه اول بارداری باشه خطر داره. ولی آخرش نه. شما وسط بارداری هستی حتما سرچ‌کن یا از دکترت بپرس.

این حالتی که میگی حس میکنی نفخ داری ولی خارج نمیشه رو من خیلی شبا داشتم. از درد معده عرق به جونم می‌ ...

من معده درد ندارم خداروشکر

بادی ک میگم بیشتر تو روده هامه و متاسفانه با دسشویی هم نمیتونم دفع کنم

اتفاقا پرسیدم. اگه اول بارداری باشه خطر داره. ولی آخرش نه. شما وسط بارداری هستی حتما سرچ‌کن یا از دک ...

باشه مرسی

ولی انگار میگفتن اخراش ممکنه خطرناک باشه ک