من الان تقریبا دو ماهه لبنیات اصلا نخوردم ن خودم نه شوهرم از همون موقع ام انواع جوشونده ها رو خوردم و تموم کارها رو به نظر خودم انجام دادم از شست شو با جوش شیرین بگیر تا شیاف عسل و فلفل سیاه و ....خیلی چیزهای دیگه ....من یه دونه دختر ناز دارم و عاشقشم دلم میخاد بعدیم پسر باشه که دیگه بچه دار نشم الان بازم استرس دارم هزینه ی ای وی افم زیاده شوهرمم زیر بار نمیره شما راه حلی بلدین بهم بگین ک احتمالشو و بالاتر ببر میدونم هر چی خدا بخاد همون میشه ولی میخام تموم سعیمو و بکنم به نظر خودمم رحمم سرده نمیدونم دیگه چیکار کنم که گرم بشه 😥اگ راه و روشی بلدین که مفید و موثره ممنون میشم بهم بگین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
سیاهدونخ و عسل بخور ناشتا خرما بخور ناشتا . تخمدان هاتوبا روغن سیاهدونه ماساژ بده شکم تو گرم بگیر . موقع آخر حالت داگ بشو که اسپرم نزدیک تخمک قرار بگیره . و اینکه اون وز های اقدام هم میگن مهمه
برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین شماره ۴۷