2777
2789
عنوان

جواب افراد فوضول رو چی باید داد؟؟؟

282 بازدید | 42 پست

من زنداداشم خیلیییییی فوضوله 

نپرین بهم😐😂😂

اما هر موقع که یه لباس جدید میخرم، هی میاد ازم میپرسه که چند خریدی؟؟؟ کِی خریدی؟؟ از کجا خریدی؟! 

باور کنین من یبارم ازین سوالا نپرسیدم، اما این مغز منو خورده 

نمیدونم چی جواب بدم که هم ناراحت نشه و همم ول کنه و دگ نپرسه😭😭

اگ فوضولی به اینه ۹۹ درصد خانما فوضولن

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرچی پرسید بگو چطور؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
اگ فوضولی به اینه ۹۹ درصد خانما فوضولن

خب خود شما خوشت میاد هی ازت بپرسن چی خریدی؟؟؟ 

اگرم بگم قبلا خریدم هی میگن خب چرا نپوشیدی؟؟ من تا حالا ندیدم که بپوشی 

اگه فوضول و پیگیر نیس پس چیه؟؟

این ک فضولی نیس منم  از دختر خالم ک صمیمی باهاش میپرسم 🤣شاید  باهات احساس صمیمیت داره

خب من اخلاقشو میشناسم میدونم چرا میپرسه 

میپرسم که بعدا تو همون حدودای قیمتی که خریدم برا خودشم بگیره اما واقعا خسته کننده شده که هی بپرسه ازم؟؟ 

که چی خریدی؟ کی خریدم😐😐

بگو یادم نیست. 

منکه هر وقت میاد هیچ حرفی نمیزنم باهاش خودشم فهمیده دیگه سنگین برخورد میکنه. 

قبلا من بچه بودم میومد فضولی که میکرد، توی تصميم هام دخالت میکرد همه رو هم مسخره میکرد ،مثلا میگفت فلانی چقدر زشته بچش چقدر زشته و... 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
خب خود شما خوشت میاد هی ازت بپرسن چی خریدی؟؟؟  اگرم بگم قبلا خریدم هی میگن خب چرا نپوشیدی؟؟ من ...

بابا چ حساسی شاید چون باهات صمیمیه راجب اینچیزا سوال میپرسه حرف میزنه.. و کلا بعضیا علاقه ب حرف زدن راجبه‌مد ولباس و اینا دارن

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا