2777
2789
عنوان

به همچین آدمی چ میگن بیشعور یا چی

119 بازدید | 6 پست

سلام من با خونواده شوهرم زندگی میکنم نپرسید چرا مستقل نمیشید ک اون بحثش جداس 

امروز قرار بود  خونه پدر بزرگم سر بزنن به ما چون چند وسیله داشتم خواستن ببرن بعد از نهار بعد پدر بزرگم پرسید شوهرت خونس گفتم سرکاره گفت پدرشوهرت چی گفتم خونس گفت پس خونه میاییم هم پدرشوهرتو میبینم گفتم خوش اومدین منم رفتم به پدر شوهرم گفتم اونم گفت خوش اومدن و بعد پرسید نزدیکن گفتم اره منم رفتم چای دم کن و میوه بچینه ک خونه پدر بزرگم رسیدن دیدم وا پدر شوهرم نیست به خیال خودم گفتم شاید رفته چیزی بیاره برا پذیرایی نشستن بابا جونم پرسید پس پدر شوهرت کجا ایقد خجالت کشیدم و گفتم والا همین الان بود نمیدونم کجا رفت ک دیگ یکم نشستن و رفتن ربع ساعت نشده ک سر کله پدرم پیدا شد اینقدر اعصابم خراب شد دارم میترکم از حرص بخدا سردرد گرفتم اومده میگه نهار نیست بااینکه خودش کوفت کرد ببخشید طولانی شد ولی بخدا دارم میلرزم از عصبانیت میخوام شوهرم بیاد و بهش بگم بنظرتون حق با کیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق با توعه ، وقتی شوهرت نیستو با اونا زندگی میکنین و مهمونتم پدربزرگته پدرشوهرت نباید میرفت بیرون ،اونم وقتی از قبل گفته بودی بهش ، بنظر من با شوهرت بحث نکن سر اینکارش ،تلافی رو سرش دربیار یه روز مهمان داره از خونه برو

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

حق با توعه ، وقتی شوهرت نیستو با اونا زندگی میکنین و مهمونتم پدربزرگته پدرشوهرت نباید میرفت بیرون ،ا ...

نمیتونم نگم باور کن میخوام حرصمو سر یکی خالی کنم بعدش دارم براش فک میکنه میگذرم ن بخدا کاری میکنم باهاش که به غلط کردن بیفته

نمیتونم نگم باور کن میخوام حرصمو سر یکی خالی کنم بعدش دارم براش فک میکنه میگذرم ن بخدا کاری میکنم با ...

تلافی کن ولی نه کلامی، مردا بعضیاشون خاصیتشون اینه ک حتی حق با توعم باشه طرف خانواده رو میگیره به فرض ، صبر کن ازین به بعد مهمان دارن بذار برو خونه مادرت یا بیرون کلا، اینجوری بیشتر میسوزن

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋