2777
2789
عنوان

پرودگارا چرا این فیزیک ایقد چیزهههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 21 پست
راستی وقتتو با آلا هدر نده  آلا آموزش پایست که چند بار دیدم میاد متن کتابو میگه که خودت تو نصف ...

تا الان هرچی میگه من برعکسشو دیدم تو کتاب🥲فک کنم چون قدیمیه حذف شده ازش بخاطر همین قاطیه بشینم تست بزنم درکش میتونم کنم؟

شب غم تو نیز بگذرد اما این میان دلی ز دست میرود🙂✋🏻🖤
دهمم فصل فشار منم میکرو دارم چن بارم خوندم ولی هیچ🥲🚶

حق داری فصل فشار حجمش زیاده 

ولی برای فیزیک دهم خیلی سبز هم خوبه اونم امتحان کن 

بعد اگه وقتت کمه فقط ستاره دار هارو بخون 

تک تک سوالات برو پاسخنامه رو خوب بخون و یبار دیگه حل کن تا تو ذهنت بمونه 

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا الان هرچی میگه من برعکسشو دیدم تو کتاب🥲فک کنم چون قدیمیه حذف شده ازش بخاطر همین قاطیه بشینم تست ...

ببین من دهم اشتباه کردم مینشستم درسنامه میخوندم 

فیزیک بر پایه سوال حل کردنه.  تا از انواع گوناگون حل نکنی یادت نمیمونه

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
راستی وقتتو با آلا هدر نده  آلا آموزش پایست که چند بار دیدم میاد متن کتابو میگه که خودت تو نصف ...

اینو قبول دارم، فیزیکش خیلی در سطح کتابه.

ولی از حق نگذریم شیمیش(اقای گودرزی) و زیستش(اقای موقاری) خیلی بهتر درس میدن. 

هر نفس آواز عشق، میرسد از چپ و راست       ما به فلک میرویم، عزم تماشا که راست؟   ....  ما به فلک بوده ایم، یار ملک بوده ایم       باز همانجا رویم، جمله که آن شهر ماست  مولانا    سر از بالین اندوه گرانِ خویش بردارید     همه، بر آستان مرگِ راحت، سر فرود آرید        چرا آغوشِ گرمِ مرگ را افسانه میدانید؟    چرا زین خوابِ جان آرامِ شیرین روی گردانید؟    چرا از مرگ میترسید؟!    فریدون مشیری
حق داری فصل فشار حجمش زیاده  ولی برای فیزیک دهم خیلی سبز هم خوبه اونم امتحان کن  بعد اگه ...

مرسی واقعا 

حس کردم الان راهم باز شد😻😂

پس الان میرم میخونم بعد میشینم کامل تستاشو میزنم 

بعد میرم تحلیل میکنم 

شب غم تو نیز بگذرد اما این میان دلی ز دست میرود🙂✋🏻🖤
اینو قبول دارم، فیزیکش خیلی در سطح کتابه. ولی از حق نگذریم شیمیش(اقای گودرزی) و زیستش(اقای موقاری) ...

من اونارو ندیدم حقیقتش 

آره شیمی فک کنم خوب باشه چون برا شیمی باید اول کتاب رو درک کرد 

برا دروس عمومی هم خوبه ولی درسای ریاضی و فیزیک وقت تلف میشه 

من اونارو ندیدم حقیقتش  آره شیمی فک کنم خوب باشه چون برا شیمی باید اول کتاب رو درک کرد  ...

اوهوم

زیستشم اگر تونستی حتما نگاه کن، عالیه👌

هر نفس آواز عشق، میرسد از چپ و راست       ما به فلک میرویم، عزم تماشا که راست؟   ....  ما به فلک بوده ایم، یار ملک بوده ایم       باز همانجا رویم، جمله که آن شهر ماست  مولانا    سر از بالین اندوه گرانِ خویش بردارید     همه، بر آستان مرگِ راحت، سر فرود آرید        چرا آغوشِ گرمِ مرگ را افسانه میدانید؟    چرا زین خوابِ جان آرامِ شیرین روی گردانید؟    چرا از مرگ میترسید؟!    فریدون مشیری