2777
2789
عنوان

دعایی مجرب برای برآورده شدن حاجات

208 بازدید | 8 پست

این دعایی که میزارم از یه دوست گرفتم که خیلی خیلی حاجت میده فقط کافیه سه مرتبه کل ذکراشو از اول تا اخر بگی.

فقط شرایطش اینه که باید بعد از خوندنش همه رو ازش با خبر کنید تا خدا حاجتتون رو بده.

ایشالا که خدا حاجت همه رو بده 

قبل از اینکه بخوانید هرچیزی که آرزو دارید ازخدا بخواهيد

(✨استغفرالله✨)

(✨استغفرالله✨)

(✨استغفرالله✨)

(✨استغفرالله✨)

(✨استغفرالله✨)

(✨استغفرالله✨)

(✨استغفرالله✨)

(✨استغفرالله✨)

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘

(💐سبحان الله💐)

(💐سبحان الله💐)

(💐سبحان الله💐)

(💐سبحان الله💐)

(💐سبحان الله💐)

(💐سبحان الله💐)

(💐سبحان الله💐)

(💐سبحان الله💐)

(💐سبحان الله💐)

(💐سبحان الله

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان باید چه جوری بخونیم....

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
(💐سبحان الله💐) (💐سبحان الله💐) (💐سبحان الله💐) (💐سبحان الله💐) (💐سبحان الله💐) (💐سبحان ا ...

قشنگم سلام 

کاربری قبلیم از دسترسم خارج شده لطفا تاپیک اخرم رو ذخیره کنید شماره آیات و صفحات قرآن رو اونجا میزارم 🤍

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻