2777
2789
عنوان

مامانا میاین ی لحظه

38 بازدید | 4 پست

بچم ۴ ماهشه،خونه پدرشوهرم بودم ،بچه جازیم ک حدودا ۳ سالشه اومد دست زد به لپ و صورت بچم بعد بچم خواست انگشت اونو بزارع دهنش یکمم گذاشت،بعدش سریع بچه رو برداشتم،الان اعصابم خرده میگم نکنه دستش کثیف بوده،شما اصلا نمیزارین بچه ها حتی دست ب صورت بچتون بزنن؟؟

اخه من چجور مادریم که هیچی نگفتم😭اعصابم خرده،حق دارم یا حساس شدم؟؟؟

سلام، اون بچه فقط سه سالش بوده و قطعا از روی دشمنی اینکارو نکرده که شما پشیمونی چرا چیزی نگفتی و واقعا ناراحتیتون بیجاست اگر بخوایید اینطوری ادامه بدید همه باهاتون بد میشن و قطعا هیچکس نه بچتون رو دوست خواهد داشت نه ارزشی دارید صبر کنید بزرگ بشه انواع و اقسام شی هارو در دهانش میزاره یا بعدا میره مدرسه با دوستش دعواش میشه کتک میزنه کتک میخوره حتما شما با شنیدن این موضوع سکته میکنید!

ببینید درسته که باید مواظب بچه تون باشید که از آسیب های جدی در امان باشه اما این شدت از حساس بودن نه برای شما خوبه نه برای بچتون انشاالله بچتون بزرگ بشه،  وقتی میخواد با بچه های فامیل بازی کنی هیچکس باهاش بازی نمیکنه چون یادشون میاد تو بچگی ناخواسته بچتون رو ناراحت کردن شما تنبیه شون کردید یا ناراحتشون کردید و اینطور فقط بچه ی شما منزوی میشه این بدی رو به حق بچتون نکنید 

فقط سری بعد وقتی بچه ای اومد کنار بچتون سعی کنید بچه رو بغل کنید و با مراقبت به کودک مقابل نشون بدید اگر خواست دست توی چشم گوش دهان نوزادتون کنید با مهربونی بگید نه عزیزم نی نی اذیت میشه 

سلام، اون بچه فقط سه سالش بوده و قطعا از روی دشمنی اینکارو نکرده که شما پشیمونی چرا چیزی نگفتی و واق ...

👌👌🌹مرسی از وقتی که گذاشتی عزیزم،درسته، حقیقتش اون لحظه‌بچه دست مادرشوهرم بودو دوروبرشم شلوغ بودو همه نگاه میکردن،تو لحظه گفتم مادرشوهرم ک خودش چند تا بچه بزرگ کزده میتونه مدیریت کنه،و هم به قول شما گفتم الان بقیه قضاوتم میکنن واسه همین چیزی نگفتم،ولی واقعا سخته گاهی اوقات😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

👌👌🌹مرسی از وقتی که گذاشتی عزیزم،درسته، حقیقتش اون لحظه‌بچه دست مادرشوهرم بودو دوروبرشم شلوغ بودو ...

خواهش میکنم گلم، چون بچه اولتون هست حق دارید ولی نگران نباشید در این مواقع که میبینید بچه ای نزدیک بچتون هست و اون بچه ناخواسته میخواد به بچتون اسیب بزنه صداش بزنید و هواس بچه رو پرت کنید 

نه اینکه تا یه بچه طرف بچتون رفت بگید بیا اینجا که بازم همه حساس بشن و بد قضاوتتون کنن نه وقتی مطمئن شدی داره دستش میره توی دهن فرزندتون یا واقعا احساس خطر کردید و دیدید کسی هواسش نیست اسسم بچه رو صدا بزنید و بگید بیا عزیزم میخوام یه عکس از گوشیم نشونت بدم یا بیا میخوام میوه بهت بدم یا بیا یه داستان برات بگم یا حتی برید بغلش کنید و با محبت باهاش برخورد کنید و ... که هم خیالتون از بچتون راحت باشه هم ناراحتی به پا نشه 

بچتون تا دوماه الی سه ماه دیگه دندون در میاره مگه دیگه کسی جرات میکنه دستشو تو دهن بچتون کنه حتی خودتون 😀یا یکساله که بشه اگه کسی باعث بشه بچتون اذیت بشه اخمش میکنه یا خودش میاد تو بغلتون یا حتی میزنه بچه ی مقابلشو پس این مدت که نمیتونه از خودش دفاع کنه شما مواظبش باش ولی نه درحدی که بخوای خیلی حرص بخوری