بساط هرزگیشونو پهن کردن وسط سایت تازه میگن توهین نکنید
توروخدا یکیو نمیخواید زنش نشین روز اول بهش بگین من یکی دیگه رو میخوام اون بدبختم بره سر زندگیش
چه گناهی کرده زن....گیرش بیاد
💕هر کس خدا ترس و پرهیزکار شود خدا راه بیرون شدن (از عهده گناهان و بلا و حوادث سخت عالم) را بر او میگشاید.او را از جایی که گمان نمی برد روزی می دهد، و کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است، [و] خدا فرمان و خواسته اش را [به هر کس که بخواهد] می رساند؛ یقیناً برای هر چیزی اندازه ای قرار داده است.💕
یارو ازدواج کرده به بهانه ی اینکه شوهرمو دوس نداشتم رفته آویزون یکی دیگه شده تازه میگه توهین نکنید
💕هر کس خدا ترس و پرهیزکار شود خدا راه بیرون شدن (از عهده گناهان و بلا و حوادث سخت عالم) را بر او میگشاید.او را از جایی که گمان نمی برد روزی می دهد، و کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است، [و] خدا فرمان و خواسته اش را [به هر کس که بخواهد] می رساند؛ یقیناً برای هر چیزی اندازه ای قرار داده است.💕
بحث خواستن نخواستن نیس بحث حیا و زن بودنه .....منم به شوهرم حس نداشتم کسی دیگه رو میخواستم اما وقتی ازدواج کردم اونو از ذهنم انداختم بیرون بعد عاشق شوهرم شدم ....آدم باید یکم وفاداری بلد باشه
بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات میفرستم به هر نیتی که دارید