2777
2789
عنوان

دخالت های مادرم تو زندگیم

198 بازدید | 9 پست

کلافه شدم از دستش چیکار کنم؟

با نامزدم صحبت کردنی میگه بزن رو آیفون منم گوش بدم 

چت کردنی میاد میشینه بالاسرم چتهامو بخونه من بی احترامی نمیکنم صفحه گوشی رو خاموش میکنم یا حرف رو عوض میکنم، فحش میده دعوا راه میندازه قهر میکنه میره

میشینه میگه خواهرش اینجوریه اونجوریه اعصاب منو خراب میکنه با نامزذم دعوام میشه

دیروز میگم جمعه قراره بریم کوه برگشته سرسفره به بابام میگه اینا رفتن ما ام پشتشون میریم کوه ها

چیکار کنم😭

میدونید من معتقدم دعا در حق دیگرون همیشه اجابت میشه ممنونتون میشم دوستهای خوبم برای ازدواجم دعا کنید که خوشبخت بشم من سختی زیاد کشیدم خوشحال میشم دوتا یاعلی بگید برا حاجت رواییم♥♥🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جز تحملش راهی نداری 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

وای خدا چقدر مادرتون درکش پایینه حسادت میکنه به رابطه شما یعنی؟ 

به نظرم محکم وایسین در اینجور مواقع بگین حریم شخصی و زندگی خصوصی شما نامزدتون یه حریم 2 نفرس بعدم محلو ترک کنین مثلا برین تو اتاق درم ببندید د

وایی با احترام کامل کاری کن دیگه دخالت نکنه فردا ازدواج کنید بدتر میشه من و شوهرم نامزد بودیم قول دادیم نزاریم هیچ کس حتی مادرامون دخالت کنن و دعوا هامونو به کسی نگیم و کسی نفهمه جاریم طبقه پایینه صد بار دعوا کردیم نفهمیدن امروز مادر شوهرم درباره بحث کوچیک دیشب منو و خودش به شوهرم گفت شوهرم گفت دیگه این حرفارو نگو بهم این خاله زنک بازیا برای خودتون منم حرف مادرمو گوش نمی‌دم تو این موارد

سر همین دخالت ها زندگیم سرد وخیلی هم عقب افتادم فقط به خاطر این که به مامانم بی احترامی نکنم دلشو نشکونم خودم نابود شدم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍