2777
2789
خخخ ای جان خواهری... انرژیت به منم منتقل شد ، خوب قر بده 😂

فدای توخواهری     شوهرم میگه نوا تو رو خدا کم برقصی ها هر دفعه بعد عروسی دو روز میخوابی جرعت نداریم بگیم پاشو میگی نمیبیننین پاهام درد میکنه😂😂😂😂

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا از سردرد نگووو  توام قسمت چپ سرت درد میکنه؟؟ بعضی وقتا به چشمتم میزنه و حالت تهوع میگی ...

دقیقااااا!!!اصلا بعضی موقع ها دلم میخواد دستامو ببرم پشت کره های چشمام و درشون بیارم😑

البته فقط سمت چپ نیست..گاهی چپ، گاهی اوقات وسط پیشونیم(وقتی باد سرد میخوره به سرم بخاطر سینوزیتم درد میگیره)

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍
فدای توخواهری     شوهرم میگه نوا تو رو خدا کم برقصی ها هر دفعه بعد عروسی دو روز میخوابی جر ...

خخخ😂😂😂😂 بخدا منم از لحاظ روحی احتیاج دارم یه ماه پشت سر هم عروسی باشم

گیرم خانه ام را عوض کردم

خیابانم را

شهرم را

گیرم از این جا رفتم به زیباترین جای جهان

عکس تو را که نمی شود با خود نبرد!

گیرم عکس تو را هم بردم

با این زخمی که بر دلم مانده چه کنم؟

خخخ😂😂😂😂 بخدا منم از لحاظ روحی احتیاج دارم یه ماه پشت سر هم عروسی باشم

وای جات خالی این ماه کلا عروسی بودیم تا عیدم ۱۲ تا داریم 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤