tooskaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 285 عنوان صافی دائم مو 61 بازدید | 4 پست کیا صافی دائمی کردن؟ راضی هستین؟ باعث ریزش مو نمیشه؟ چون من خیلی موهام ریزش داره ولی دوست دارم صافی دائم کنم لطفا هر اطلاعاتی دارید بگید ممنون 1400/09/19 | 00:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25683 هزینش چطوریاس؟ فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
tooskaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 285 هزینش چطوریاس؟ نمیدونم ولی فک کنم ۵۰۰ به بالا باشه هر ۶ ماه هم باید بری واسه ریشه گیری
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25683 نمیدونم ولی فک کنم ۵۰۰ به بالا باشه هر ۶ ماه هم باید بری واسه ریشه گیری اوه بیخی باو موهای خودتو بچسب ریزش پیدا نکنه کچل شی خداییی نکرده فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
tooskaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 285 اوه بیخی باو موهای خودتو بچسب ریزش پیدا نکنه کچل شی خداییی نکرده 🤣