2777
2789
عنوان

تا دم مرگ رفتم ولی زنده موندم

384 بازدید | 22 پست

ممنون از خانمایی که دعاکردین واسم فکر کنم هفته قبل بود تاپیک زدم گفتم حالم بده بعد اون روز تو بیمارستان بستری شدم تا امروز واقعا نزدیک مرگ بودم حتی با دستگاه نفسم نمیومد معجزه بود زنده موندنم چون یک عدتون  اونروز گفتین دوباره تاپیک بزن اومدم خبر بدم ممنون از دعای همتون❤❤😘

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حالت بدبود ایشالا خداهمش بهت سلامتی بده عزیزم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
چرا حالت بدبود ایشالا خداهمش بهت سلامتی بده عزیزم

خریت کردم رفتم سینما فیلمه گشت ارشاد  کرونای وحشتناک شدید گرفتم ممنون عزیزم همچنین

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
خدا رو شکر،قدر زندگیتو بیشتر از قبل بدون پس

اره واقعا مدتی تو بیمارستان بودم همش فکر م همین بود یک آدم لجبازی بودم که نگو اصلا علت بیماریم همین بود همش باعث اذیت بقیه بودم

کدوم بیمارستان بستری شدی ؟ واکسن زده بودی ؟

من بیمارستان قاعم مشهد بودم  اره برکت زده بودم فکر کنم برکت اثرش کمه چون پدر مادرم سینو فارم زده بودن هیچیشون نشد

چت شده بود؟من نبودم

کرونا عزیزم

خریت کردم رفتم سینما فیلمه گشت ارشاد  کرونای وحشتناک شدید گرفتم ممنون عزیزم همچنین

تو همین تلویزیونم میده دیگ نرو بدنت الان خیلی حساسه

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉