2777
2789

سلام من قبلا با یه اکیپی دوست بودم و با یکیشون خیلییی صمیمی بودم ینی هر لحظه باهم بودیم و از هم خبر داشتیم و کلاا همیشه کنار هم بودیم . ولی به دلایلی با اون اکیپ به مشکل خوردم و دیگه اون دوستمم به من پیامی نداد و حرفی نزد . الان بعد یک سال بهش پیام دادم . به نظرتون پاکش کنم ؟ احساس کردم بهش پیام بدم یه حال و احوالی کنم خوب باشه . غرورمو گذاشتم زیرپام . نمیدونم به خاطر اینکه منم دیگه باهاش حرف نزدم بعد اون ماجرا با من قطع ارتباط کرد یا به خاطر اون اکیپ . 

پاک کنم تا سین نکرده یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار باشه. حالا نهایتا جوابت رو نمیده دیگه

فک نکنم همچین آدمی باشه ولی اینکه اون تا الان با من حرفی نزده ناراحتم کرده . دلیلشو نمیدونم واقعا.

ممنون از راهنماییت

شما هوشبري رو رفتين؟ ميتونم درصدا و رتبه تون رو بپرسم؟ 

نه عزیزم نرفتم . 

شرایطش جور نشد . رشته متوسطیه و من دوست داشتم البته .

عمومیام میانگین ۵۰ اختصاصی میانگینم پایین بود ولی عربی مثلا ۷۰ زدم . آزاد قبول شدم . ولی فکر نکن آسونه قبولیش . اولا که این رشته هارو بهتره دولتی بری چون آزاد هزینه هاش سر به فلک رسیده و انگار ارزششو نداره . البته باز بستگی به شرایطتت داره مثلا من اگه تهران قبول میشدم هر چقدرم هزینش بود میدادم اما شهرستان آزاد قبول شدم نتونستم برم . 

نه عزیزم نرفتم .  شرایطش جور نشد . رشته متوسطیه و من دوست داشتم البته . عمومیام میانگین ۵۰ اخ ...

من بيشتر رشته برام مهمه ازاد و سراسري هرجا باشه ميرم

منتهي چون شما قبول شدين خواستم درصدا و رتبه تون رو بدونم🌺🌺

من بيشتر رشته برام مهمه ازاد و سراسري هرجا باشه ميرم منتهي چون شما قبول شدين خواستم درصدا و رتبه تو ...

منم میگفتم همه جا میرم عزیزم  ولی شرایط خانوادتون رو باید در نظر بگیرید . انشالله که همینطوره . موفق باشید ♥️