2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزانم من از اونا بودم که اگه خودمم میکشتم نیم گرمم اضافه نمیکردم قرص و پودر و خیلی چیزا خوردم. تا اینکه قبل از نامزدیم گفتم اگه خودمم کشتم باید کمبود وزنمو جبران کنم چون من قدم خیلی بلنده و بشدت هم لاغر بودم با راه کار و چیزای که بهتون میگم شمام میتونین مث من۱۵  کیلو کمبود وزنتون رو جبران کنید البته برا من ۱۵ کیلو شد شاید شما کمتر باشه 

پروفایل خودمم کپی نشه

اول از همه رفتم دکتر تغذیه برام قرص شیکوریدین و قرص سیپروهپتادین و شیرخشک کیدویت نوشت. قرص سیپرو  هر شب نصفی میخوردم با قرص شیکوریدن و شیرخشک بعد غذا با همین برنامه تا یک ماه ۴ کیلو اضافه کردم 

پروفایل خودمم کپی نشه

یه ماه دیگم همین روش رو ادامه دادم فقط دیگه قرص ها رو قطع کردم. بازم سه چهار کیلویی زیاد کردم بعدم دیگه ادامه ندادم این روش رو. از عطاری قرص جنسینک کره ای گرفتم اونم خیلی جواب داد. فروشنده گف اگه در عرض ۱۵ روز ۴ کیلو اضافه نکردی بقیه قرصا رو بیار برام پولت رو پس بگیر .خلاصه اون خیلی جواب داد دیگه دغدغه پودر خریدن و شیر خوردن نداشتم راهش آسون تر بود 

پروفایل خودمم کپی نشه

و اینم بگم به تغذیم هم میرسیدم خیلی. مثلا بیشتر صبحا سیب زمینی آب پز و تخم مرغ میخوردم خداییش چاقیم قشنگ بود خیلی. بداندام نشده بودم جوری که روز عروسیم فامیلای دوماد میگفتن صورتتو ژل زدی؟ از بس لپ و گونه زده بودم با سیب زمینی 😀

پروفایل خودمم کپی نشه