من بعد پرستاری مهندسی بهداشت حرفه ایی میزدم ولی واسه کسی که وضع مالی خوبی داره قطعا فیزیوتراپی ولی خب میگم باید وضع مالیت خوب باشه شرایط تاسیس کلینیک داشته باشی دستگاه بخری استخدام فیزیوتراپی دولتی خیلی محدود فقط باید خودت کلینیک بزنی به درامد خوب برسی علوم ارامایشگاهی نرو تو شهر ما بازار کارش خراب شده رادیولوژی هم خب بازار کارش محدوده من با توجه به شرایطم فیزیوتراپی نمیتونم برم چون توان مالی ندارم اول پرستاری بعد بهداشت حرفه ایی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پرستاری خوبه ولی اصلا زندگی نداره ادم . خوااهرم پرستاره اصلا زندکی نداشت و هزارتا مرض کرفت از شیف رف ...
دقیقا
من بین اینا فیزیوتراپی رو ترجیح میدم
وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️ متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید