2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بگید کدوم خوبه👩‍💼😇

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 22 پست
اهان انشالله هر رشته ایی رفتی موفق باشی منم عاشق پرستاریم و پشت کنکوری 

شما الویتت همینه فقط بعد پرستاری چی دوست داری؟

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
شما الویتت همینه فقط بعد پرستاری چی دوست داری؟

من بعد پرستاری مهندسی بهداشت حرفه ایی میزدم  ولی واسه کسی که وضع مالی خوبی داره قطعا فیزیوتراپی ولی خب میگم  باید وضع مالیت خوب باشه شرایط تاسیس کلینیک داشته باشی دستگاه بخری  استخدام فیزیوتراپی دولتی خیلی محدود فقط باید خودت کلینیک بزنی به درامد خوب برسی  علوم ارامایشگاهی نرو تو شهر ما بازار کارش خراب شده رادیولوژی هم خب بازار کارش محدوده من با توجه به شرایطم فیزیوتراپی نمیتونم برم چون توان مالی ندارم اول پرستاری بعد بهداشت حرفه ایی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد پرستاری مهندسی بهداشت حرفه ایی میزدم  ولی واسه کسی که وضع مالی خوبی داره قطعا فیزیوتراپی ...

کدوم شهر زندگی می کنی؟

من از شیفتای پرستاری بدم میاد:( هر چند وقت یکباره؟؟

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
پرستاری خوبه ولی اصلا زندگی نداره ادم . خوااهرم پرستاره اصلا زندکی نداشت و هزارتا مرض کرفت از شیف رف ...

دقیقا

من بین اینا فیزیوتراپی رو ترجیح میدم

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
بچه ها نظر بدید دیگه💔🙁

خودت ب کدومش علاقه داری عزیزم همونو برو

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻