2777
2789
عنوان

تب کرونا

92 بازدید | 14 پست

سلام عزیزای دلم انشأالله که بلا و مریضی از همتون بدور باشه...می خواستم بدونم اونایی که کرونا داشتن و تب کردن  تبشون چند روز طول کشید و قطع شد؟

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍

من کرونا گرفتم اما اصلا تب نداشتم بستگی بہ بدن دارہ 

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم یه شب تا صبح بود ولی بستگی به سیستم ایمنی بدن هر فرد داره من خودم یه روز خوب شدم 

خدا رو شکر عزیزم 

من کرونا گرفتم اما اصلا تب نداشتم بستگی بہ بدن دارہ 

امضاتونو خوندم ...شما پیش امام رضا عزیزید چون خادمش هستید تو رو خدا دعامون کن

من از خیلی ها شنیدم با داروی امام کاظم خوب شدن وای باز هم اگه خواستی تحقیق کن

بله شنیدم فردا حتما تهیه می کنم

دخترم تبش خیلی طول کشید شاید به خاطر داروی اشتباهی بود استامینوفن بده از همشون بهتره

حالا خوب شدن ؟

امضاتونو خوندم ...شما پیش امام رضا عزیزید چون خادمش هستید تو رو خدا دعامون کن

محتاجم بہ دعا ان شا اللہ بہ حرمت این شب عزیز و بانو زینب خودش شفا بدہ ھمہ رو مریض شما ھم ھمینطور

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
محتاجم بہ دعا ان شا اللہ بہ حرمت این شب عزیز و بانو زینب خودش شفا بدہ ھمہ رو مریض شما ھم ھمینطور

ممنونم عزیزم 🙏😭

چرا این قدر بی سیاستی عزیزم اصلا به روش نیار که نتیه فقط بگو منم مواقع بیکاریم تو گوگل تزیین غذا سرچ می کنم تا بعد بتونم مثل شما کدبانو و هنرمند باشم...خودش می گیره فهمیدی

سلام! راستش من توی تاپیک کناری بودم این نظر شما رو دیدم و از هممممممه ی نظرا عاقلانه تر بود👌❤

امکانش هست درخواست دوستی بدم بهتون ک گمتون نکنم ی موقعی هایی بیام سوالامو ازتون بپرسم؟🙏🌹

سلام سلااام! عزیزی ک داری امضای منو میخونی؛ امیدوارم حال دلت ده از ده باشه❤این منم! یه دختر ایرانی دهه هشتادی که دلش پر از امید به آیندس😍🦋امید به ساختن یه کشور قوی... یه ایران سربلند... یه جامعه ای که از نظر اقتصاد و فرهنگ و مهربونی رد خور نداشته باشه💚 با اینکه میدونم شرایط سخته! ولی مگه ادما تو همین شرایط سخت نباید خودشونو نشون بدن؟! راستی! من اگر برخیزم،تو اگر برخیزی،همه (تاکید میکنمممم) همهههه بر میخیزند❤ بیا بدور از کلیشه های مختلفی ک برامون ساختن سعی کنیم ایرانمونو قوی و قوی تر کنیم  کشورمون الان به من و تو نیاز داره! راستی یادم رفت در مورد خودم بگم🙈🌷 از یه نظرایی خیلی شبیه {هستی} تو رمان {جزیره ی سرگردانی} {سیمین دانشور} هستم! اگه این رمانو نخوندی از من ب تو نصیحت ک همین الان دانلودش کنی بخونیش😎✌💚💁‍♀️ و اینک پارسال کنکور دادم و رتبمم خدا رو شکر خوب شده... اگه دوست داشتی و لازم بود تگم کن تا اگه جواب سوالاتت رو میدونستم راهنماییت کنم🤭📚
چرا این قدر بی سیاستی عزیزم اصلا به روش نیار که نتیه فقط بگو منم مواقع بیکاریم تو گوگل تزیین غذا سرچ ...

سلام گلم ...والا اونقدری که فکر می کنید سیاست ندارم اما خوشحال میشم جایی تونستم کمکت کنم 🌷