زبوندراااااز مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 5386 عنوان خانما روصندلی مترو نمیشه چیزی خورد؟ 88 بازدید | 7 پست منظورم بیرون قطاره بعد چن روز ک دندونم کشیدم از صبم هییچییی نخورده بودم ی ساندویچ گرفتم بخورم بالاخرههی نگا میکنن هی یجوریه کوفتم شد تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺 1400/09/18 | 16:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_شباهنگ_ عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 6199 آدمای تو مترو یه جوری نگات میکنن انگار اولین بار آدم میبینن همه جاتو بررسی میکنن متنفرم از این حرکت😁😶 En contra Significado com você🍂🍂 meu amigo🕊🕊🕊
سروپری عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 30417 شدن که میشهولی محیط آلوده است مردم نگاه میکنن چون باورشون نمیشه کسی این اندازه شجاعت به خرج بده ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷
رویافرهاد عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 9713 بخوور نوش جونت ، منم انقدر بدم میاد تا میای بخوری همه نگاه میکنن ببینن ماسکت پایینه و فلان بابا بیخیالل
زبوندراااااز مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 5386 بخوور نوش جونت ، منم انقدر بدم میاد تا میای بخوری همه نگاه میکنن ببینن ماسکت پایینه و فلان بابا بیخی ... من بخدا دیگ داش حالم بد میشد از ۱۰ صب سرپام بدون ی لقمه نون دوروزم هس بخاطر دندون سوپ و ژله خوردم اصن سیر نبودم تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
رویافرهاد عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 9713 من بخدا دیگ داش حالم بد میشد از ۱۰ صب سرپام بدون ی لقمه نون دوروزم هس بخاطر دندون سوپ و ژله خوردم اص ... نوش جونت منم میخورم میرم بیرون چون نخورم سر درد میگیرم