2777
2789
عنوان

طلسم شدن

187 بازدید | 14 پست

سلام دوستای گلم ،خوهرای خوبم.اول از همه بگم که من اصا هیییچ اعتقادی به دعانویس و طلسم و... این جور چیزا ندارم

ولی یه سری مسائل برام پیش اومده که واقعا تو شک افتادم زندگیم خیلی خوب بود ولی الان از این رو به اون رو شده ما دشمن و بدخواه زیاد داریم همه میگن شاید طلسم شده باشین.خواههههههههش میکنم اگه دعا نویس خوب و قابل اطمینانی تو کاشان سراغ دارید آدرس شو بگید یا شماشو بفرستید که خیلی احتیاج دارم واقعا

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخپن هر روز بخون بعد ببین کی از پا در میاد اتفاقات بد براش میفته طلسمت هم باطل میشه 

خییییییلی ممنون عزیزم امیدارم تو زندگیت همیشه موفق باشی از ته دل برات دعا کردم عزیزم

عه بقیش نیومده  دعا فک السحر از گوگل پلی دانلود کن

چنتا برنامه با این اسمه

کدومش بهتره و واقعا ازش اثر دیدین

عکسشو میذارین 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بخپن هر روز بخون بعد ببین کی از پا در میاد اتفاقات بد براش میفته طلسمت هم باطل میشه 

میگم عزیزم رفتم گوگل دعایی نیومد فقط چندتا برنامه بود!

عزیزم میشه بگین کجا؟آدرس یا شماشو دارین؟

کل ایران بگردی دعانویس هست خیالتون راحت 

اما اگه اونا کار ده بنداز بودن چرا برا خودشون دعا و طلسم ننوشتن که شوهر یا زن پولدار گیرشون بیاد تا گیر ۵۰ تومن ۱۰۰ تومن بقیه نباشن ؟؟؟؟؟؟؟؟

چنتا برنامه با این اسمه کدومش بهتره و واقعا ازش اثر دیدین عکسشو میذارین  

همون که نوشته دعا فک السحر بدون انترنت هست که پس زمینه آبی داره عکس و اسم قرآن با رنگ قرمز نوشته