2777
2789

سه سال زایمان زودرس داشتم و بچمو از دست دادم با کلی نذرونیاز باردار شدم و از همون اول دکتر بهم گفت استراحت مطلق،،همیشه در کنار بقیه بودم و هیچ کوتاهی نکردم اما الان کسی به دادم نمیرسه خانواده شوهرم با اینکه نزدیکیم و میدونن اوضاع من چجوریه کمک نمیکنن منم همیشه سرپا بودم زندگیم مرتب و تمیز بوده الان خیلی ناراحتم از یه طرف استرس بچه رو دارم از یه طرف خونم خیلی شلخته شده حتی نتونستم غذاهایی که ویار دارم و درست وحسابی بخورم😔😔

مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .

همسرت چی درکت میکنه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت چی درکت میکنه

اره بیچاره از سرکار میاد میمونه سرپا کار میکنه،،دخترم 11سالشه از بس کار میکنه گریه میکنه،،جالب اینه چند روز یه بار واسه شام و ناهار میان

نباید از دیگران توقع کنی. الان فقط وظیفه همسرته بهت رسیدگی کنه

مادرشوهر من ی عطسه میزنه باید براش سوپ ببرم ولی تو بارداریم اومد خونم کلا رو مبل دراز کشیده بود میگفت بیا بشین تو مریضی!۱۰۰ بار گفتم خونه آدم مریض نمیام.انگار به زور آوردمش!کمک که نمیکرد هیچی منت هم داشت به سرم

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باورت میشه عروس فامیلم جاریام هم فامیلن

اره میفهممت عزیزم

بخدا الان فامیلا مثل غریبه شدن هر کی به فکر خودشه ازشون توقع نداشته باش 

من یه عمو دارم از بدبختیامون خوشحال میشه و هیچ واکنشی نشون نمیده

اره بیچاره از سرکار میاد میمونه سرپا کار میکنه،،دخترم 11سالشه از بس کار میکنه گریه میکنه،،جالب اینه ...

مهم همونه اگه میتونی یک مدت برو خونه پدری خودت اگه همسرت مشکلی نداره 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

دختر دایی منم تو شهر مادر شوهرشه میگه هیچ کمکی بهم نمیکنن اون بنده خدا کل بارداریش اومد شهر مادرش اینا . الانم هر وقت خسته میشه دست بچشو میگیره چند ماه میاد خونه باباش میمونه میگه اعصابم داغونه شهر غریبن جالبه مادر شوهرش با زن داییم فامیله با مادر منم فامیله 

نباید از دیگران توقع کنی. الان فقط وظیفه همسرته بهت رسیدگی کنه  مادرشوهر من ی عطسه میزنه باید ...

من کسانی که کمکشون نکردم اصلا توقعی ندارم یا اگه بدونم خانواده شوهرم کلا اینجورین  مشکلی ندارم اما اصلا باهم اینجوری نیستیم خیلی باهم خوبیم نمیدونم چرا اینجوری میکنن

من کسانی که کمکشون نکردم اصلا توقعی ندارم یا اگه بدونم خانواده شوهرم کلا اینجورین  مشکلی ندارم ...

کلا مدل خانواده شوهر همینه.فقط وظیفه عروسه براشون کار کنه مگه بعضیا استثنایی خوب باشن. من که دور و بر خودم فقط ۲ تا مادرشوهر خوب دیدم 

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهم همونه اگه میتونی یک مدت برو خونه پدری خودت اگه همسرت مشکلی نداره 

نمیتونم شوهرم خسته میاد خونه من باشم خوشحال میشه،،از طرفی هم از کرونا میترسم و خونه بابام شلوغه دخترم نمیتونه درس بخونه

دختر دایی منم تو شهر مادر شوهرشه میگه هیچ کمکی بهم نمیکنن اون بنده خدا کل بارداریش اومد شهر مادرش ای ...

چقد بد همدیگرو درک نمیکنیم

کلا مدل خانواده شوهر همینه.فقط وظیفه عروسه براشون کار کنه مگه بعضیا استثنایی خوب باشن. من که دور و ب ...

اره واقعا موافقم