2777
2789
عنوان

انحراف چشم بیاین خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 37 پست

عزیزم هیچوقت درک نمیکردم مثلا حس همچین دوستانی چیه،تا اینکه تو مویرگ سرم خون لخته شده بود ،درست روی عصبهای بیناییم،یدونه از چشام انحراف پیدا کرده بود شدید،

اونزمان درک کردم شما دوستان رو،خیلی عزیزید،خیلی محترمید،بهتون احترام خاصی قائلم،هیچوقتم اگه یکی چشمش مشکل داشت نگاه مستقیم تو چشماش نمیکنم،چون اونموقع فهمیدم آدم خیلی اذیت میشه،اون انحراف چشمم به من خیلی درس بزرگی داد.

آرزو میکنم تو هم چشمات درست بشن🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عمل لیزیک کن خواهر منم همین طور بود با عمل پی آر کی هم ضعیفی هم انحرافش هم استیگماتش خوب شد الان پسر ...

سلام انحرافی پسرتونچقدر هست چندسالشه نتیجه پیگیری هاتون چیشد

شاد و سلامت باشید 💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام انحرافی پسرتونچقدر هست چندسالشه نتیجه پیگیری هاتون چیشد

سلام .پسرم انحراف هر دوتا چشم داشت انحرافش رو به بیرون بود که گاه به گاهی بود یعنی همیشه نبود مخصوصا وقتی دور رو نگا میکرد مخصوصا تو عکسهاش مشخص بود که سال ۱۴۰۱ تو سن پنج سالگی عمل کردیم شکر خدا انحرافش کامل خوب شده   

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
سلام .پسرم انحراف هر دوتا چشم داشت انحرافش رو به بیرون بود که گاه به گاهی بود یعنی همیشه نبود مخصوصا ...

من دخترم یک و نیم سالش وقتی سرشو خم میکنه یا بغلم هست منحرف به بیرون داره چشمش خیلی ناراحت شدم ... دکتر عینک داده تا ببینیم چطور پیش میره امیدوارم حل شه دختر بچه هم هست دلم نمیخواد کسی بفهمه 

شاد و سلامت باشید 💐

من دخترم یک و نیم سالش وقتی سرشو خم میکنه یا بغلم هست منحرف به بیرون داره چشمش خیلی ناراحت شدم ... د ...

من همه روشها رو امتحان کردم چون پسرم از نوزادی انحراف چشم داشت عینک گرفتیم دوسال استفاده کرد بستن چشم که پدرم دراومد روزی دوساعت بعدم کلاسهای ویژن تراپی بردیم کلی هزینه همش الکی بود فقط خودمو و بچه ارو اذیت کردیم کاش همون یک‌سالگی عملش کرده بودم خیلی رو انحراف چشمش اذیت شدم تو زیباییش هم خیلی اثر داشت عملشم خیلی ساده بود خداروشکر

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
من همه روشها رو امتحان کردم چون پسرم از نوزادی انحراف چشم داشت عینک گرفتیم دوسال استفاده کرد بستن چش ...

یک دنیا برات خوشحالم که پسرت چشماش خوب شده شکر خدا تروخدا برای منم دعا کن منم دکتر گفت شاید نگفت حتما عمل کنه شاید با عبنک خوب شه نمیدونم لطف خدا شامل هممون باشه الهی

شاد و سلامت باشید 💐

یک دنیا برات خوشحالم که پسرت چشماش خوب شده شکر خدا تروخدا برای منم دعا کن منم دکتر گفت شاید نگفت حتم ...

ممنونم عزیزم بله دکترا هیچکدوم از اول نمیگن عمل چون به سود خودشون نیس بار آخر دکترش دوباره ده جلسه ویژن تراپی نوشت دیگه من خودم اصرار کردم عمل کنه خسته شده بودم پنج سال عذاب کشیدم واقعن دیگه کم آورده بودم ان شالله گل دخترت کامل خوب بشه بدون نیاز به عمل و دکتر