2777
2789

بچه مو از شیر روز گرفتم. ولی هر کار میکنم نمیتونم از شیر شببگیرمش. حتما حتما با سینه خوابش میبره. رو پا، تکون تکون، رو شونه م، لالایی و قصه و... هر چی بگید امتحان کردم نمیخابه، فقط غر میزنه و گریه میکنه. راهکار بدید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری اخه عزیزم؟ میشه توضیح بدی دقیقا چیکار کنم سینه رو ول نمیکنع

خب از اول بهش شیر نده ...باخوراکی و..سرگرمش کن ...نصف شبم بیدارشد اب و ابمیوه و...بده بهش ....کلا همه جارو تاریک کن بزار رو شونت تا بخوابه

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

بگیر بغلت بهش شیر پاکتی با نی بده. براش شعر لالایی یا هر چیزی خودت میدونی بخون و پاکت شیر رو فشار بده که شیر ازش بیاد. 

ولی پسر خودم با کلی گریه ول کرد. تا یک ماه و نیم بیقراری میکرد. این راهکار رو بعدا فهمیدم امیدوارم جواب بده

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

من هنوز از شیر نگرفتم ولی یه روشی برای اینکه از شیر روز بگیرم شروع کردم میبینم داره جواب میده 

دستمو روی سینه قیچی میکنم میبینه شیر نداره میمکه ول می‌کنه هی از تایم مکیدنش داره کمتر میشه به نظرم 

کسی هست اینجوری از شیر گرفته باشه ؟ تهش موفقیت آمیز بود یا نه؟

روي سينت صبر زرد بمال، تلخه ، دو بار ميك بزنه ديگه نميخوره، ننياد سمت سينت

شنیدم که با این روشها بچه شوک میشه و از لحاظ روحی و عاطفی خیلی اسیب میبینه. ترحیحا تدریجی دلم میخاد از شیر بگیرمش. اگه نشد مرحله اخر همین صبر زرد

یک هفته ست شیر روز را قطع کردم. ولی شیر شبو نمیتونم

فعلا شبو قطع نکن تا خوراکش خوب بشه.خود به خود قطع میشه البته سعی کن از عصر به بعد نخوابه که شب خسته بشه.شبم دیر وقت خوب با غذاسیرش کن.

خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🥰
خب از اول بهش شیر نده ...باخوراکی و..سرگرمش کن ...نصف شبم بیدارشد اب و ابمیوه و...بده بهش ....کلا هم ...

رو شونم بند نمیشه. فقط سینه میخاد. هی غر میزنه و جیغ. نصفه شب لیوان ابو پرت میکنه اون طرف دنبال مه مه میگرده

من هنوز از شیر نگرفتم ولی یه روشی برای اینکه از شیر روز بگیرم شروع کردم میبینم داره جواب میده  ...

من اينجوري ميكردم بچه ميفهميد ، بزور دستمو ميكشيد كنار🤣🤣🤣واسه من جواب نداد

من اينجوري ميكردم بچه ميفهميد ، بزور دستمو ميكشيد كنار🤣🤣🤣واسه من جواب نداد

اینم می‌کشه ولی خب من خودمو میزنم به نفهمیدن میگم تموم شده و اینا 

کاش جواب بده من دل بستم به این راه 🥴