2777
2789
عنوان

اگزمای دست درمانش چیه؟؟؟

247 بازدید | 13 پست

سلام دوستان مامانم دستاش به شدت اگزما گرفته هر کاری میکنیم خوب نمیشه😔 

میشه لطفا اگه پمادی یا دمنوشی چیزی مصرف کردید و نتیجه داده به منم بگید؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گاهی دستان تو مواد شوینده خشک و قرمز میشه و میسوزه و یه مدت رعایت میکنم خوب میشه همش با وازلین چرب میکنم شاید روزی بیس بار.زیر دستکش آشپزخونه هم دستکش نخی میپوشم خوب میشم حالا نمیدونم اگزمای یا چیز دیگه 

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

دکتر بره 

و اینکه اصلا دستش ب اب مواد شوینده و خاک نزنه دستکش نخی و بعد لاستیکی 

شب هم بتامتازون بزنه  دستکش مشمایی  دستش کنه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من دستم وقتی که خیلی خیلی پوست پوست میشه،گل حمام رو انقد میمالمشون انقد میمالم ک همه پوسته ها بره

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁

اگزما به این راحتی درمان نمیشه.من ۱۶_۱۷ ساله همیشه دستکش نخی دستمه.سالهای قبل خیلی ها براشون این کارم عجیب بود.باید عوامل محیطی رو حذف کنه.آفتاب،گردو خاک،عرق خود پوست دست،مایع ظرفشویی،آب گوجه و پیاز و..... دستکش نایلونی هم خودش حساسیت میاره.من بیرون از خونه همیشه دستکش نخی دستم میکنم موقع ظرف شستن و... روی اون دستکش نایلونی می پوشم.وقتی روی دستم اگزما در میاد حداقل ۴_۶ ماه گاهی تا یک یا دوسال خوب نمیشه 

باید ببینه چه پمادی براش خوبه.واسه من بتامتازون فقط کمی اگزمایی که شدید نشده رو تسکین میده.وقتی شدید میشه هیچ آمپولی هم جواب نمیده فقط باید ماهها مدارا کنم تا خوب بشه

من خیلی دوا دکتر. کردم فقط کلوبتازول جواب. داد پماد 

همین 

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست