2777
2789

۶ماه مونده و من هنوز هیچ کار نکردم البت شروع کردم درس خووندو اما بگم چیزی رو تموم کردم ن :/

حالا مسئله من درس نیس این فکره ببصاحابه 

انقده افرسردگی گرفتم‌هر لحظه میخام گریه کنم 

هیعع چیکاکنم کنترل شه این‌گره های لنتیم

گریه‌ی‌روح‌اشک‌چشم‌نداره🥀🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم همینطورم درست شروع نکردم خوندن  خیلی اعصابم داغون شده افسرده شدم هر چن روز به بار میش ...

من هردیقه میخام گریه کنم

تمرکز کن 

دیگ الان واقعا زمان این نیس ک بخای فک کنی ک موفق میشی یا ن تلاشتو بکن 

منم موقع دبیرستانم ی اتفاقایی برام افتاد اما خودمو جم و جو کردم نزار وقتی یچیز خراب شدع و ناراحتی براش بقیع قسمتای زندگیتم خراب کنع

https://harfeto.timefriend.net/16620156179852  

دختر تو میتونی 

افسردگی رو بزار کنار و فقط متمرکز شو روی کنکور و درس تمام تلاش خودت رو بکن و ادامه بدع 

اول روحیت رو قوی کن و به خودت ایمان داشته باش 

بعدشم با یه بسم الله شروع کن 

انشالله موفق میشی 

پارسال دقیقا مثل تو بودم،فقط تا میتونی بخون و درست بخون تست بزن،تو کنکورم هرچی بلدی بزن اونایی که بلدنیستی اصلا نزن یا شک داری زیر 50 درصد شک داری نزن،همین6ماه رو تلاش کن تموم میشه میره راحت میشی،چه رشته ای هستی؟بعد اصلا استرس نداشته باش برای هیچکس ن.ر.ی.دن تو کنکور دادن فقط این6ماه رو تا میتونی بخون به خودت بدهکارنشی و راحت شی

پارسال دقیقا مثل تو بودم،فقط تا میتونی بخون و درست بخون تست بزن،تو کنکورم هرچی بلدی بزن اونایی که بل ...

تجربی ام شما چه رشته ای بودین؟