2777
2789
عنوان

دوقلویی

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 28 پست
مبارک باشه😍خودتون چه علائمی داشتین کی بی بی مثبت شد طبیعی بود یا با دارو

مرسی عزیزم سلامت باشی من طبیعی بود علائمم گشنگی زیااااد و گر گرفتگی بود و سینه درد شدید ک فرق میکرد با شدت درد سینه درد پریودی  یه هفته بعدش متوجه شدم باردارم

مامان تو دلیا که هنوز ب دنیا نیومدن و جنسیتشونم نمیدونم از وقتی نی نیا اومدن تو دلم هر روز برای همه کسایی که منتظرن دعا میکنم تا به حال من دچار بشن❤😂 انشاالله خدا به همه منتظرا اولاد سالم و صالح بده
منم دوقلوهام سقط شدن و بعدش نازا شدم 😔😔😔

توکل ب خدا معجزه و لطف خدا همیشه میتونه اتفاق بیوفته دنبال درمان باش اگ دری بسته باشه حتما کلیدی داره وگرنه خدا جاش دیوار میساخت و خواستنش رو تو دلمون نمینداخت

مامان تو دلیا که هنوز ب دنیا نیومدن و جنسیتشونم نمیدونم از وقتی نی نیا اومدن تو دلم هر روز برای همه کسایی که منتظرن دعا میکنم تا به حال من دچار بشن❤😂 انشاالله خدا به همه منتظرا اولاد سالم و صالح بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی چرا عزیزم چند هفته طبیعی بود یا با دارو

طبیعی بود. 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
اره دیگه خیلیا میگن

یعنی الان منی که پلی کیستیک هستم و فقط با قرص محرک باردار میشم امکانش هست دوباره این اتفاق بیفته واسم چون دوباره بعد۶ماه از زایمانم در حال حاضر دارم دارو محرک میخورم

منم قرص میخورم میترسم دوقلو بشن بعدشم سقط بشن

اگ بگی شک نکن اتفاق میوفته برات توکل کن با امید برو جلو یا این حرفای و روحیه منفی اصلا باردار نمیشی ک بخاد بمونه یا نمونه این همه ادم کک با دارو باردار شدن بچشونم مونده سالمم دنیا اومده دختر تو جونی و سالم این فکرا بریز دور تلاشت بکن نی نی دار بشی تامام

توکل ب خدا معجزه و لطف خدا همیشه میتونه اتفاق بیوفته دنبال درمان باش اگ دری بسته باشه حتما کلیدی دار ...

دنبال درمان بودم . ای یو ای کردم. دوبار ای وی اف کردم. رحمم دیگه نگه نمیداره. 53 میلیون خرج کردم و هیچ..... تنها امیدم بخداست وگرنه از درمان جواب نگرفتم .... 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
یعنی الان منی که پلی کیستیک هستم و فقط با قرص محرک باردار میشم امکانش هست دوباره این اتفاق بیفته واس ...

نخیر امکانش نیس این اتفاق بیوفته وقتی ب خودت برسی استرس نداشته باشی وتوکل کنی نی نی یا نی نیات برات میمونن این همه ادم ک سقط کردن ب هر دلیلی بعدشم بچه های سالم ب دنیا اوردن جمع کن خودتو دختر تو هم جونی هم سالم

دنبال درمان بودم . ای یو ای کردم. دوبار ای وی اف کردم. رحمم دیگه نگه نمیداره. 53 میلیون خرج کردم و ه ...

خدا امیدتو نا امید نکنه برات از ته دلم دعا میکنم 

نخیر امکانش نیس این اتفاق بیوفته وقتی ب خودت برسی استرس نداشته باشی وتوکل کنی نی نی یا نی نیات برات ...

ممنون گلم واسه دلگرمیت برام خیلی دعا کن

ان شاءالله به سلامتی نی نی هاتو بغل میگیریو و با بوی بدنشون مست میشی😍😍😍😍

یعنی الان منی که پلی کیستیک هستم و فقط با قرص محرک باردار میشم امکانش هست دوباره این اتفاق بیفته واس ...

نمیدونم بخدا خودت خیلی خیلی تقویت کن بدنت رحمت آماده بچه باشه تخمک هات قوی باشن مشکلی نداشته باشن

دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات

ورزش اروم یوگا هم حتما انجام بده ورزش بکنی ولی اروم ورزش بارداری قول میدم واسه خودتو بچت هیچ مشکلی پیش نمیاد

دنبال درمان بودم . ای یو ای کردم. دوبار ای وی اف کردم. رحمم دیگه نگه نمیداره. 53 میلیون خرج کردم و ه ...

من یکی میشناسم ۹تا سقط داشت رحمش نگه نمی‌داشت دهمی دختر بدنیا آورد

ممنون گلم واسه دلگرمیت برام خیلی دعا کن ان شاءالله به سلامتی نی نی هاتو بغل میگیریو و با بوی بدنشون ...

از ته قلبم برای داشتن بچه های سالم برات دعا میکنم 😍