2777
2789

سلام دوستان.

همسرم دوست نداره ما با کسی رفت و آمد کنیم. خودشم با خانوادش ارتباط نداره(پدر مادرش فوت شدن) منظورم خواهر و برادراشه، میگه من به خواهرام رو نمیدم که نیان اعصابتو خورد کنن، از اون طرف هم میگه دوست ندارم ارتباط زیاد با خانوادت داشته باشیم. از اول هم هر کس دعوت کرد یک بهانه جور کرد با حالت قهر رفتیم مهمونی الان هم که کلا از دست مامانم سر یک موضوع کوچیک ناراحته کلا میگه نه خونه مامانت میام نه خونه خواهر برادرات.

من از زندگیم راضی ام کمبود حضور خانوادم رو حس نمیکنم فقط یکم رو خانوادم تعصب دارم وقتی میگه قطع ارتباط به هم میریزم و به تبع رابطه مون هم خراب میشه.

اگر شما تجربه مشابهی دارید لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم.

من دوساله ازدواج کردم و همسرم خردادیه خودم اردیبهشتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون نیان شما ارتباطتو حفظ کن درباره خواهراشم بگو قرارنیس هرشب خونه هم باشیم اعصاب منو خورد کنن دیگه سالی دوبار مهمونیو دیدن ضرری نمیرسونه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

همسرم خردادیه میگ با خونوادهت قطع رابطه گن‌ من حوصله رفت وامد با خونواده زن‌ندارم.البته مامانش یاد .دیگ شوهر شما چرا؟؟

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
خردادیها کلن مدلشون ای جوریع ولی خصوصیت های خوب زیادی دارن

آره گاهی وقتا انقدر خوبه که حس میکنم خوشبخت ترین زن دنیام اما گاهی وقتا هم اینجوری میشه.

پس کلا سرده تنها برو سر بزن خب نیاد

دفعه اول نیست که میگه دیگه خونه مادرت نمیام ولی اینبار ظاهرا سفت و محکم وایساده از طرفی هم میدونم تنها برم بهش برمیخوره

همسرم خردادیه میگ با خونوادهت قطع رابطه گن‌ من حوصله رفت وامد با خونواده زن‌ندارم.البته مامانش یاد . ...

شوهر من نمیدونم چرا اهل ارتباط نیست کلا دوست داره محدوده زندگیش خیلی گسترده نباشه که یک وقت حاشیه براش درست نشه چون یکم عصبیه اگه کسی براش حاشیه درست کنه ساکت نمیشینه

شوهر من نمیدونم چرا اهل ارتباط نیست کلا دوست داره محدوده زندگیش خیلی گسترده نباشه که یک وقت حاشیه بر ...

شوهرمن اهل ارتباطه اما م با خونواده و فامیلای ما.سراین همیشه درحال جنگیم.واقعن مگ‌میشع ادم پدر ومادرشو بندازه مگر اینک از سگ کمتر باشم

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
ایشون نیان شما ارتباطتو حفظ کن درباره خواهراشم بگو قرارنیس هرشب خونه هم باشیم اعصاب منو خورد کنن دیگ ...

تلفنی با خانوادم ارتباط دارم ولی میترسم تنها برم بهش بربخوره رابطه مون خراب بشه. الان میگه خواهرت و مادرت هر  وقت دوست داشتن بیان قدمشون سر چشم ولی تو خونه باجناق نرو

تنهام نمیزاره بری 

خونه مادرم میگه برو ولی میدونم الان بهش برمیخوره تنها برم شاید بعدا که کاملا مطمئن بشه خانوادم هیچ کاری بهش ندارن دیگه براش مهم نباشه.

ولی خونه خواهر برادرام نه. البته خودمم دوست ندارم خونه اونا تنها برم