2777
2789
عنوان

تنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 30 پست
بله عزیزم ولی اشکت درمیادهااامراقب باش😂😂

واقعا دراون حده یعنی؟

من راضیم پلمپ بشه ولی فقط بشههههه

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا دراون حده یعنی؟ من راضیم پلمپ بشه ولی فقط بشههههه

اره عالیه عزیزم من راضیم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
من جراحی هم کردم بازم استفاده میکنم 

جدی؟ یک سوال البته عذر میخام بعد جراحی شما هم جوری بخیه زده بود دکتر که انگشت هم وارد نمیشد و دررررد داشت؟ 

خیلی درد داره حتی بیشتر از اولین رابطه. 

ژل و... هم داده دکتر ولی فقط روان میکنه از دردش هیچی کم نمیشه. چقد طول میکشه این چسبندگی از بین بره؟ 

منم واژنم خدا دادای ت....گه رفتم چندجا معاینه همشون گفتن اصلا زایمان طبیعی نکن طرف میره کلی پول مید ...

ممنوعه گلم تاپیک؟قفلش کنم میشه عزیزم؟

خوشبحالت والا من سزارین و عمل کیسه صفرا کردم جرات ندارم برم عمل دیگه خسته شدم از درد عمل😭

جدی؟ یک سوال البته عذر میخام بعد جراحی شما هم جوری بخیه زده بود دکتر که انگشت هم وارد نمیشد و دررررد ...

جراحیش خیلی درد گرفت؟

جراحیش خیلی درد گرفت؟

خیلی جراحی دردناک و کلافه کننده ایه میسوزه میخاره درد میگیره. روزای اول ادم از دستشویی رفتن میترسه که مبادا بخیه ها باز بشن بخاطر فشار و...!!! توبه کردم توبه. 

الانم یجوری بخیه زده از داخل که نگامم برات از دردش. دیدین چندین روز بعد اولین رابطه همیشه ادم دردش میاد؟! از اونم بدتررره

خیلی جراحی دردناک و کلافه کننده ایه میسوزه میخاره درد میگیره. روزای اول ادم از دستشویی رفتن میترسه ک ...

وااای چقدر بد..من نمیخوام اصلا سمت جراحی برم فقط میخوام با بقیه چیزا درستش کنم اونم که یه پودری هست ب اسم ونوس تایلندیه اونم تعریف میکنن من سفارش دادم ببینم چی میشه

وااای چقدر بد..من نمیخوام اصلا سمت جراحی برم فقط میخوام با بقیه چیزا درستش کنم اونم که یه پودری هست ...

بجای اینکه اینهمه هزینه روشهای موقت بکنی یبار انجام بده جراحی رو. البته ناراحت نشینا

ببخشیدا شاید تو نرمالی شوهرت چیزش کوچیکه

نه خواهر اتفاقا کاملا برعکسه بخاطرهمون اینجوری شدم😔🙈

بجای اینکه اینهمه هزینه روشهای موقت بکنی یبار انجام بده جراحی رو. البته ناراحت نشینا

نه  عزیزم فقط جرات عملو ندارم بخدا