2777
2789

دوره جدید خودسازی داخل واتساپ درحال برگزاریه 

خداروشکر دوره های قبل شرکت کننده ها خیلی راضی بودن و تغییرات رو احساس کرده بودن 

لینک گروه رو میزارم درصورت تمایل میتونین عضو بشین داخل گروه اطلاعات تکمیلی و کارهایی که قراره انجام بشه رو میزارم

هرگونه مزاحمتی پیگیری داره 

https://chat.whatsapp.com/LAxZhzMaqELAJinl7tC8Zp

این کاربری دست دو نفر هست

میسه داخل پرانتز و بیشتر توضیح بدی!

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

منم توی سایت  همچنین تاپیکی دارم خواستید بیاییدhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/7740316/استغفرالله-ربی-اتوب-الیه-40روز

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میسه داخل پرانتز و بیشتر توضیح بدی!

بله

توی گروه یه سری کتاب های معروف برای موفقیت اعتماد به نفس خودشناسی رفتار درست کم کردن افکار منفی و... به صورت صوتی قرار داده میشه 

مطالبی درمورد عیب های شخصیتی گذاشته میشه

ترجمه قران و یه سری سخنرانی ها گداشته میشه

نماز اجباری نیست اما برای داشتن احساس ارامش بیشتر نماز اول وقت هم هست

و اینکه هرشب باید گزارش کارها داده بشه  یه گروه جدا برای گزارش داریم

شماره ها لو میره معلومه

تا الان شماره هیچکسی لو نرفته مزاحما یکی دوتا بیشتر نبوده که اوناهم به شدت پیگیری شده من امنیتش رو تضمین میکنم وگرنه قبل از هرچیزی شماره خودمم این وسط هست

کاش معلوم نبود اینطوری خیالم جمع میشد منم میومدم ان شالله موفق باشین

هرجور صلاح میدونین اما من تضمین میکنم 

تا الا هیچ مزاحمتی برای اعضا پیش نیومده یکی دوبار برای خودم بوده که با پیگیری رفع شده