2777
2789
عنوان

گیاهخواری غیر ممکنه

210 بازدید | 22 پست

میگن یه گیاه خوار واقعی در دفاع از حقوق حیوانات،از هیچ فراورده ی حیوانی نباید استفاده کنه

بستنی نه

شیرخشک برای فرزندش نه

تخم مرغ نه

مکمل های پروتئینی ورزشی نه

لبنیات (خامه، پنیر، ماست ، کره، شیر، دوغ)  نه

هیچ نوع گوشتی (ماهی، مرغ، گوشت قرمز)

حتی نباید کیک ها یا مواد غذایی رو استفاده کنه که از تخم مرغ استفاده کردن

حتی پوشاک چرم یا پشمی یا بعضی بالش ها رو نباید استفاده کنه

و خیلی چیزهای دیگه مثل اسب سواری و حیوانات آزمایشگاهی و حیوانات خانگی  باید مقابله بشه باهاشون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من گیاهخوارارو درک نمیکنم.خدا میگه اره اینا میگن نه.مخالفا ریپ نکنن

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

بابا برا دفاع از حقوق حیوانات تا همین حد که اذیتشون نکنیم تو هوای سرد مراقبشون باشیم  اگه هم برا گوشتشون میکشیم زجر کشون نکنیم تمام اگه واقعا دیگه میخوایم کامل حمایت کنیم باید بمیریم😆😅🤣

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.

👌🏻 باز یسری میان فاز روشنفکری ک ما گیاهخواریم 

من میخورم چون خدا گفتع هر چیزی ک من در زمین قرار دادم برای این هس ک انسان ازش دخل و خرج کنع و در واقع همه چیزا بخاطر انسانع 

گیرم ک هیچکی اینارو نخوره وقتی تعداد مرغ و گوسفندا زیاد بشه خب بالاخرع اونام عمری دارن و میمیرن بعد این همه لاشه بمونه طبیعت بدتر نمیشع وضعش؟

من سعی کردم فقط وعده غذایی گوشت و مرغمو کمتر کنم فقط بخاطر سلامتی خودم🌱

https://harfeto.timefriend.net/16620156179852  
بابا برا دفاع از حقوق حیوانات تا همین حد که اذیتشون نکنیم تو هوای سرد مراقبشون باشیم  اگه هم بر ...

این دیگه قانون طبیعته حیوونا هم همو شکار میکنن و میخورن تازه اونم با زجر کش کردن حالیشون نیست که

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.
👌🏻 باز یسری میان فاز روشنفکری ک ما گیاهخواریم  من میخورم چون خدا گفتع هر چیزی ک من در زمین ق ...

دقیقا

گلم گیاهخوارها چند دسته هستن

ی عده ی زیادی ازشون فراورده های طبیعی دامی میخورن مثل شیر پنیر تخم مرغ و...فقط با کشتار حیوانات مخالفن اصطلاحا وجترین هستن

ی عده خیر هیچ نوع فراورده ی دامی رو نمیخورن که وگن میگن بهشون

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من یه همکار اینطوری دارم. حتی عسل هم نمیخوره.

توسخوار

گلم گیاهخوارها چند دسته هستن ی عده ی زیادی ازشون فراورده های طبیعی دامی میخورن مثل شیر پنیر تخم مرغ ...

اره خب حالا منطور اون یه عده عن که گلا با همه  چی خداحافظی کردن نه گوشت نه پنیر نه لبنیات و نه حتی به قل دوستمون عسل هخخخخ

من یه همکار اینطوری دارم. حتی عسل هم نمیخوره.

آره، عسل رو یادم رفت بگم

واقعاً اینجوری حساب کنیم، کم کم باید گیاه خواری رو بزاریم کنار

چون گیاه ها هم حس دارن، حتی میوه ی گیاه که میفته زمین نباید خورده بشه، چون چرخه ی زندگی رو ازش میگیرم،چون اون بذر دوباره رشد میکنه و درخت میشه