2777
2789
عنوان

شوهرم همش میره خونه خالی

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 37 پست

کهنه نمیشه

حساس نباش

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این عنوان ک اصن ما چی بگم والا 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚

خود ادمم تو خونه ساکن میشه از وسیله ها استفاده میکنه تا یکی دوسال هیجی کهنه نیمشه اونوقت اینا میرن میشینن سونی بازی میکنن وسیله ها کهنه میشه؟

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
از همین الان شوهرتو حساس نکن خونه تو اگ هست خونه اونم هشت ذوقشو داره خووووووب  بزار بره دل زنی ...

خب بعد مراسم راحت باشه اخه اینجوری وسایلم کهنه میشن

جدا هیچ کدوم مشکلی ندارید با این که شوهرتون بره خونه خالی البته منم هیچ مشکلی ندارم و شوهرم یه سال کا مل عقد بودیم میومد خونه خودمون که من نبودم شبا کلا اونجا میخابید ولی خب تعریف میکرد میگفت دوستام که میشنون من تنها شب میرم خونه میگن چجور زنت هیچی نمیگه یا مثلا میگن خوش به حالت زنت انقد بهت اعتماد داره پس اون زنایی که زنای اونان و تعدادشونم زیاده کین کجان اینجا که هیشکی مشکلی نداره با این کار

جدا هیچ کدوم مشکلی ندارید با این که شوهرتون بره خونه خالی البته منم هیچ مشکلی ندارم و شوهرم یه سال ک ...

من مشکل ندارم میگم چرا قبل مراسم عروسی میره اونجا یا داداششو میبره

اخه رفت و امد میکنن وسایلا کثیف میشن خونه تازه عروسه ها مثلا

😐😐😐😐

خونه تازه عروس یعنی از اونایی که تا چند سالم رو نمیدن کسی بره خونشون..

دلت رو گنده کن خودتو تو قلب همه جا کن..بهترین جهزیه ها هم بعد چند سال خراب شدن و مرد بهترشو خریده..ولی نود درصد زنهایی که سرجهازشون دل کوچیک بودن وقتی یه چیزیشون خراب میشه مرد تمایلی به خریدن نو نداره و نهایت همون رو برای زنش تعمیر میکنه و منم سنم پیش میاد بینشون..من خودم شوهرم دل کوچیک بود ۴تا وسیله ای که گردن خودش بود و اون خریده بود تا یه چیزی میشد غر میزد مثلا در یخچال رو زیاد باز نزار محکم نبند خراب شد فلان شد..ولی بعد که دید من رو جهازم حساس نیستم و اگر چیزی میشکست میگفتم عیب نداره فدای سرت بعدا که بهش میگفتم برام بخر با دل باز مشتاق بود برام بخره..

توام دل گنده باش..مهم شما دوتایید چه اهمیتی داره که دیگران چی فکر کنن و تو روز عروسی راجب خونه ات چه نظری بدن..ذوق شوهرت رو کور نکن..اگرم چیزی رو خراب کرد دل گنده باش مطمئن باش بهترشو برات میخره..