2777
2789
عنوان

فال گرفتن گناه بزرگ

1131 بازدید | 13 پست

سلام دوستان متاسفانه ی تاپیک قبلا زده بود ی خانمی پرسید ک فال گرفتن گناهه منم نمیدونستم و گفتم نه اما شدیدا اشتباه میکردم از همینجا اگ میبینه تاپیکو ازش عذز میخوام و میخوام نره سمت این چیزا چون زمینه ورود جن باز میکنه برای خودش

https://www.aparat.com/v/MNpZg/%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF_%D8%AC%D9%86_%D9%88_%D8%AF%D8%B9%D8%A7%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C_%D8%8C_%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF_%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%81%DB%8C_%D9%BE%D9%88%D8%B1?amp

توی این کلیپ کاملا توضیح داده شده و کسانی و که فال میگیرن علم غیب ندارن بلکه اونا موکل(جن)میفرستن پیشتون تا اطلاعاتتون رو بهشون بده و شما با این کار پای جن‌رو ب خونتون باز کردی و عواقب بدی داره حتی ممکنه بمونه و دیگه نره 

واقعا فال و اینا بده و یه روز چوب بی اعتمادی به خدا رو میخوری

برای من‌یه صلوات بفرستید لطفا مشکلاتم حل شه و خدا کمکمون کنه لایک کنید منم برای شما بفرستم):)با افتخار سیده اولاد پیغمبرم:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دیر فهمیدم این موضوع رو متاسفانه اتفاق افتاده برام 

حتی دلیل اثر کردن سحر و جادو ب بقیه هم همینه که زمینه ورود شیاطین باز شده براتون در واقع انسان ی حفاظی داره در برابر جنیان و شیاطین ک با این فال و اینا حفاظ از بین میره

درسته.    حتی رفتن پیش دعا نویس گناهه مگر اینکه برا باطل کردن دعا بد باشه

نه حتی این هم اشتباهه تو اون لینک کامل گفت زمانی ک براتون میخوان دعا باز کنن جن میفرستن براتون مشکلتون تا ی زمانی حله ک بهشون ایمان بیاری و در واقع ایمان.ب شیطان اوردی و خبر نداری و ی مشکل دیگه میندازن تو زندگیت ک دوباره ب همونا رجوع کنی

توضیح داده ک برای باطل کردن دعا سوره جن بخونید مدام و بقره البته بقره و ی خانومی تو تاپیک گفت و خودمم شنیدم م نمازتون بجا خونده بشه و تنها ایمان ب خدا بیارید ک هیچکس ب جز خودش قوی نیست و باید توبه کنید برای فال و اینا ک دیگه انجام ندید

تورو خدا کی اینارو بهتون میگه 🤕چرا همه چیزو انقد دارک میکنید... من خودم فال میگیرم نه جن میفرستم سروقت طرف نه کارم با روح و جنه و نه موکل دارم 😶 تاحالا هم همه چیزایی که تارو ت به خودم گفته درست بوده و انجام شده...ممکنه کسایی باشن که کار شیطانی کنن ولی نه همه !

تورو خدا کی اینارو بهتون میگه 🤕چرا همه چیزو انقد دارک میکنید... من خودم فال میگیرم نه جن میفرستم سر ...

منم منظورم همه نبود دیگ نمی‌دونم ۹۵ درصد با جن انجام میدن