2777
2789
عنوان

خانمای عاقل و دانا یه لحظه بیایید

257 بازدید | 26 پست

سلام یه چیزی هست که واقعا برام سواله میشه بهم بگید دلیلش چیه؟

من از بابت قیافه و تیپ خیلی خوبم البته بگم قدم بلند نیست متوسط

علاوه بر لیسانسم مهارتهایی مث خیاطی رانندگی دارم.

شوهرمم هم اوکیه

حالا سوالم اینه چرا در حضور هر کسی که هستم و باهرکسی  همصحبت میشم دوست داره منو تحقیر کنه کنه یه عیبی حالا یا واقعی یا الکی پیدا کنه و منو باهاش تحقیر کنه

در صورتیکه ادم مهربان خنده رو و خوبی هستم بدی کسی رو نمیخوام مغرور نیستم پس چرا؟؟؟؟؟!!!!

اینا که میگم فرقی نداره خواهرم مادرم دوست آشنا غریبه همه باهام اینحوری ان

لطفا نگید حساسی چون اینجوری نیست

بعضی وقتا میگم شاید بخاطر اینکه باهمه گرم میگیرم کلاس نمیذارم خاکی ام 

واقعا موندم چرا!!!!

دقیقا بخاطر اینه ک خاکی هستی.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همه اش از حسودیه 

چون نمیتونن زندگی شون،  خودشون ، مهارت و تحصیل و... خیلی چیزای دیگه مقل تو باشه تنها راهشون حسودیه 

اگه بهت یه بار دیگه اونجوری کردن بگو وقتی نمیتونی مثل من باشی چرا منو هم مثل خودت خراب میکنی  

واقعا؟ خب چرا چرا ادما باید با کسی که خوبه اینطوری کنن؟

اگه فهمیدی ب منم بگو.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
اره اینم میدونم  ولی منکه ازارم به کسی نمیرسه  اخه ادمای خوبم باهام اینجوری ان واقعا مون ...

عزیزم تقصیر خودمونه با همه خاکی هسیم مگر ما نمیتونیم ببقیه ازین حرفعابزنیم اونم واقعی کلی ایرادبگیریم منتها اینجورنیسیم متاسفانه

عزیزم همه اش از حسودیه  چون نمیتونن زندگی شون،  خودشون ، مهارت و تحصیل و... خیلی چیزای دی ...

اره همینه که شما میگید 

ولی نمیشه بهشون گفت چرا اینجوری میگید چون متهم میشی به خیلی جیزا میگن چرا به خودت میگیری فقط یا باید تو خودت بریزی یا دعوا کنی که یه مدته کلا بیخیال شدم

اول اینکه در برابرت احساس ضعف دارند دوم اینکه یه خشم پنهان دارند نسبت به خودتت و شرایطتت و معمولا نزدیکترینها بیشترین حسادت رو دارند و سوم اینکه رفتار دیگران تا چه اهمیتی داره ؟ سعی کن زیاد به حرفاشون اهمیت ندی چون اصلا مهم نیست. در ضمن یکم رو عزت نفست کار کن ، سعی کن شخصیت خودت رو حفظ کنی و اینکه زیادی هم صمیمی نشو ، همیشه فاصله ات رو با ادمها حفظ کن و زیاد گرم نگیر حتی اگه رفت و آمد زیادی دارید