2777
2789

سلام دوستان قبل هر چیزی ازتون خواهش میکنم اگه اطلاعی دارین دریغ نکنین 

ده روز پیش سونوگرافی شدم که گفتن اندازه ی ساک بارداری ۸ میلی متر هست و دفرمه و سن بارداری ۵ هفته و ۶ روز هست 

دیروز یه سونوگرافی دیگه رفتم که گفت اندازه ی ساک بارداری ۱۴ میلی متر شده و تقریبا منظم و سن بارداری ۵ هفته و ۴ روزه 

الان معنی این چیه که ساک بارداری بزرگتر شده ولی سن بارداری همونه 

مگه میشه ساک بارداری از ۸ به ۱۴ برسه ولی سن بارداری بعد ۱۰ روز همون ۵ هفته بمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این سایت واسه تجربه های خانوم های متاهل و بچه داره که شاید تجربه هاشون بیشتر از من باشه 

درسته ولی از بینشون حتی تجربه کرده هاش میان یه چیزی میگن یا اطلاعاتی میدن که ممکنه غلط باشه

شما واسه یه چیز حساسی مثل بارداری دارید سوال میکنید از کسایی که شاید صرفا فقط تجربه بچه دار شدن دارن نه علم یا چیز دیگه ای اگه اطلاعات اشتباه بهتون بدن خدایی نکرده جبران ناپذیر باشه چی؟

اصلا جنینی دیده نشده 😔

عزیزم باز برو دکتر ببین نظرش چیه 

اگه گفت سقط که انشاالله سه ماه بعد اقدام کن دوباره قبلش خودتو تقویت کن

من تو هفت هفته سقط داشتم ده روز خونریزی داشتم بعدش یک ماه بعدش پریود شدم

درسته ولی از بینشون حتی تجربه کرده هاش میان یه چیزی میگن یا اطلاعاتی میدن که ممکنه غلط باشه شما واس ...

وقتی زنی مثل من که بهش میگن قراره بچه ات سقط بشه به کوچکترین حرف مثبتی دل خوش میکنه که امیدوار بشه اتفاقی برای بچه اش نمیفته💔

وقتی زنی مثل من که بهش میگن قراره بچه ات سقط بشه به کوچکترین حرف مثبتی دل خوش میکنه که امیدوار بشه ا ...

انشالله عزیزم اتفاقی نیفته برات

از رو دلسوزی گفتم نه چیز دیگه ای♥️