2777
2789
عنوان

خواهرم میگه تو اشتباه کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 65 پست
حالا خواهرم همش میگه تو نباید این کارو میکردی منو سرزنش کرده

ب خواهرت بگو ببرشون خونه خودش بگه شما حالت خوب نیست میترسن واگیر داشته باشه 

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوضاع مالیت خوبه یا نه .اگه خوبه سه روز نگهشون می‌داشتی .چون دختر داییت هست میگم 

وضع مالیم خوبه تعارفم کردم زیاد ولی چون دوستشم بود وبالاخره شوهرمم جوونه گفتم شاید دوستش سختش باشه،خودشم اول که زنگ زدم گفت من آدرس مسافر خونه میخوام

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
همونجا ک بی سرپناهها میرن تحت نظارت شهرداریه؟! اینجا باشه ک پر زنای خیابونیه😑

وااااا؟؟؟؟؟

چی میگی خانم؟؟؟؟

چرت چرا میگی؟فک کردم واقعا سوال داری و آدم محترمی هستی

دانشجوها و کارمندان شهرستانی تو قبرستون که نمیتونن زندگی کنندبه خوابگاه و پانسیون احتیاج دارند..

حرف دهنت رو بفهمی و بعد بگی خییلی خوبه دوست  عزیز

خدایا کاش واقعا وجود داشتی...کاش واقعی بودی😢😢😢😢
دختر دایی شما بی ملاحظه هست که توقع داره یه دختر غریبه رو بیاره خونه شما یه سریا فکر میکنن خونه تهر ...

گل گفتی،به من میگه سختت نیست بیام من گفتم این حرفا چیه،میگه آخه من سختمه،خوب چرا زنگ میزنید پس

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
ب خواهرت بگو ببرشون خونه خودش بگه شما حالت خوب نیست میترسن واگیر داشته باشه 

خواهرم شهرستانه،من چند هفته مریضم کیست دارم وکیستم خونریزی کرده درد دارم ودکتر استراحت داده اینا رو میدونه خواهرم نزدیک بود جراحی بشم 

دختر دایی شما بی ملاحظه هست که توقع داره یه دختر غریبه رو بیاره خونه شما یه سریا فکر میکنن خونه تهر ...

بجای ما بودین فک کنم خودکشی میکردین خونه مادرم شمال هست .اینقد غریبه ها راحتن .طرف با سه تا پسر مجردش توراه بودن زنگ میزدن ما داریم میاییم ‌‌‌‌‌حالا من غر میزدم مادرم می‌گفت عیب نداره گناه دارن 🤔

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
بجای ما بودین فک کنم خودکشی میکردین خونه مادرم شمال هست .اینقد غریبه ها راحتن .طرف با سه تا پسر مجرد ...

شمالیا کلا دل بزرگن بخدا

بخصوص خانماشون

ما تو یه وجب خونه با این اعصابا بخدا تحمل نداریم 

بجای ما بودین فک کنم خودکشی میکردین خونه مادرم شمال هست .اینقد غریبه ها راحتن .طرف با سه تا پسر مجرد ...

ما هم تو تهران همین مشکلو داریم طرف یه آب از بینیش میاد جم میکنه میاد تهران دکتر،پارسال خواهر شوهرم میگفت من سرما خوردم بیام خونتون بریم دکتر،از کار اداری و....که نگم برات

شمالیا کلا دل بزرگن بخدا بخصوص خانماشون ما تو یه وجب خونه با این اعصابا بخدا تحمل نداریم 

من پدر ومادرم وهمسرم شمالین

شمالیا کلا دل بزرگن بخدا بخصوص خانماشون ما تو یه وجب خونه با این اعصابا بخدا تحمل نداریم 

مامانم خیلی اعصاب داره من دوست دارم خفشون کنم .یسری از ساوه اومدن صبح تا شب میگشتن برا خواب میومدن خب بدبختا وقتی برنامه سفر میچینین پول جای خابتونو هم دلتون بیاد برین مسافر خونه .آخرش هم درمون رو شکستن بچه هاش من رفتم درست کردم بعد ما تهران دو روز دکتر میخاستیم بریم جا نداشتیم همه در رفتن 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
خواهرم شهرستانه،من چند هفته مریضم کیست دارم وکیستم خونریزی کرده درد دارم ودکتر استراحت داده اینا رو ...

الهی بگردم♥️خدا بهت سلامتی بده

ایندفه رو تونستی ی کاری بکن شده بفرستشون خونه مادری خواهری واسه دفع بعد یه جوری محترمانه بگو ب دختر داییت شرایط پذیرش یه غریبه به رو ب خونه ت نداری

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................
وااااا؟؟؟؟؟ چی میگی خانم؟؟؟؟ چرت چرا میگی؟فک کردم واقعا سوال داری و آدم محترمی هستی دانشجوها و ...

من دوست شما نیستم خانوم ب اصطلاح محترم!!!

اگ کسی ندونه و سوالی از شما بپرسه اینطوری برخورد میکنی!من فکر کردم خوابگاههای تحت پوشش شهرداری رو میگی ک افراد بدسرپرست بی سرپرست و... میرن اونجا!!!

یک درصد فکر نکردی شاید چنین چیزی ب گوشم نخورده باشه!!!! کاش یک ذره ادب و نجابت ب شمام می رسید!!

نگن نکن دیگ