2777
2789

بچه ها ممکنه قبول نشم ؟ 

خیلی گیج شدم نمیدونم شانسم چقدره

دو تا شهر مختلف هم زدم تو دفترچه

با نی نی یار شب قهرم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دانشگاه بدون کنکور چجوریه؟ 

ینی با مدرک دیپلم فقط میری دانشگاه ثبت نام میکنی؟ 

خب پ چرا اینهمه ادم کنکور میدن؟ فرقش چیه

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
این دانشگاه بدون کنکور چجوریه؟  ینی با مدرک دیپلم فقط میری دانشگاه ثبت نام میکنی؟  خب پ ...

خب دانشگاه سراسری نیست دیگه فقط ازاد و پیام نور و غیرانتفاعی و ایناست 

با نی نی یار شب قهرم  
خب دانشگاه سراسری نیست دیگه فقط ازاد و پیام نور و غیرانتفاعی و ایناست 

مدرک من دیپلمه پیش دانشگاهی نرفتم.. منم میتونم شرکت کنم؟ رشته زبانم بدون کنکور میشه؟ 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
مدرک من دیپلمه پیش دانشگاهی نرفتم.. منم میتونم شرکت کنم؟ رشته زبانم بدون کنکور میشه؟ 

نظام قدیم بودی؟ 

من که دفترچه‌ رو خوندم گمون کنم نوشته بود مدرک پیش دانشگاهی نظام قدیم هم لازمه ولی خودتم دفترچه رو از سایت سازمان سنجش دانلود کن بخون همونجا که نوشته راهنمای ثبت نام ترم بهمن بدون کنکور 

اره اگه همه شرایطو داشته باشی میتونی ثبت نام کنی

با نی نی یار شب قهرم