2777
2789
عنوان

ناهار چی دارید🤔شام چی خواهید داشت🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 39 پست
خب با سبزیات فردا کو کو سبزی درست کن، خوب میشه ها. یا برا صبحونه با پنیر بیشتر میچسبه

نه اون همه نیس ک به کوکو برسه

در حدیه ک کنار غذا صرف بشه

خودم دیشب تو فکر درست کردن ماست و خیار بودم بعد شوهرم گفت سبزی هست و درست نکن

منم از خدا خواسته🤣✋

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  
ناهار که هیچی، خودم که تهوع دارم همسرمم نیست😁 برا شام احتمالا کباب سیب زمینی

قدم نو رسیده مبارک

♡منو در تاپیک های فان و خاطره خنده دار تگ کنید♡ ◇آدرس آنلاین شاپم : online_shap_radman◇ ♧آدرس آتلیه آنلاینم : atelier_online♧ ☆به نیرو جهت کار در آنلاین شاپ نیازمندیم☆ □درخواست دوستی قبول نمیکنم□•°تیکر برای شب یلدا هست°•

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما دیشب پیتزا داشتیم

ولی ناهار قیمه داریم با برنج زعفرانی 

شامم یا کباب گوشت میکنیم یا اگ حال نداشتیمم مرغ بریون از دیروز ناهار هست با برنج و قیمه گرم میکنم

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️
ناهار میخوام یه چی با کدو بپزم هنوز نمیدونم چی شامم نمیدانم

کدو شکم پر یا کدو رو ورق نازک کن بادمجونم نازک کن سیب زمینیم نازک کن بعد سرخ کن کنار هم بذار فر گوجه پوره کن بریز روشون ام یکم پنیر پیتزا محشرهههه

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️