2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه منفیه عزیزم خطی نیوفتاده؟ 

میدونم عزیزم من نمی‌خوام حامله باشم محض احنیاط گذاشتم بله فقط یه خط خط دیگه ای نیوفتاده حالا من شیش روز از موعدم گذشته بیبی چک دقیق نشون میده یا آزمایش برم بدم؟

شیش روز گذشته از موعدم دقیقه یعنی؟یا برم آزمایش بدم؟

بی بی چک ۷۰درصد درست نشون میده اما برا راحت شدن خیالت یه بتا بده اون صد درصده

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

بی بی چک ۷۰درصد درست نشون میده اما برا راحت شدن خیالت یه بتا بده اون صد درصده

آخه من سرما خوردم میترسم کرونا باشه کلا میترسم برم بیرون اینم گفتم برام بگیرن ببین من رابطم با ک ا ن دم بوده اما شک داشتم ماه قبلم محافظت نشده داشتم اما پریود شدم حالا کلا یکم شک داشتم محض احتیاط گرفتم نمی‌دونم حالا لازم باشه برم یا نه

اگر اون خط کمرنگ سریعا همون لحظه ظاهر شده مشکوک به بارداری هستید سر موعد دوباره بذارید صبح اول وقت

اصلا دقت نکردم بی بی رو زدم و بعد اومدم نگاه کردم دیدم این مدله، پس مجدد دو روز دیگه امتحان میکنم ، امیدوارم باردار باشم 🥰❤️