2777
2789

من تیرویید پرکار داشتم و دفع پروتئین و ویتامین داشتم و کلا دارو نخوردم یه سال 

الان دوباره ازمایش دادم دکتر گفت خوبه و داروی خاصی برام ننوشت .میخوام ببینم ازمایشم چطوریه 

خوبه واقعا یا بازم ازمایش بدم 

یعنی تیروییدم خود بخود خوب شده؟

دفع پروتئین و ویتامین ندارم دیگه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایشتو دیدم تا اونجایی که بلد بودم نرمال بود  جلوی هر آزمایش دامنه نرمالشو زده

اره خودمم دیدم ولی گفتم شاید ازمایش اشتباه شده اخه پرکاریم شدید بود و دفع پروتیین و ویتامین داشتم و مدت زیادی دارو نخورده بودم تعجب کردم چطور خودش متعادل شده 

۱۶۲ چطور چطور ؟؟🙄

دوسال پیش یک اتفاقی برام افتاد سر اضافه وزنم از اون روز تاحالا هرکس برگه آزمایش نشونم میده اولین سوالم وزنشه هنوز اون لحظه ای که جواب آزمایشمو گرفتم یادم میاد بدنم میلرزه حتی با اینکه رژیم گرفتم مشکلم حل شد

دوسال پیش یک اتفاقی برام افتاد سر اضافه وزنم از اون روز تاحالا هرکس برگه آزمایش نشونم میده اولین سوا ...

یعنی تو آزمایش مشخصه؟ 

تونستی وزنتو کم‌ کنی؟ 

من خیلی یهویی اضافه کردم البته چیپس و پفک و چربی زیاد میخوردم.الان یه ماهه شروع کردم ورزش میکنم فقط امیدوارم بتونم برگردم به وزن سابقم 

یعنی تو آزمایش مشخصه؟  تونستی وزنتو کم‌ کنی؟  من خیلی یهویی اضافه کردم البته چیپس و پفک ...

بله از ۹۷ شدم ۸۲  قدم ۱۷۰

من مشکلم تیروئید نبود 

من انقدری ترسیده بودم که کلا همه چیزای مضر رو کنار گذاشتم و فقط ورزش کردم😄

بله از ۹۷ شدم ۸۲  قدم ۱۷۰ من مشکلم تیروئید نبود  من انقدری ترسیده بودم که کلا همه چیزای ...

افرین به این اراده 😍عالیه 

منم کلا چیپس و پفک رو گذاشتم کنار به سالم خوری رو اوردم😁

سعی میکنم نگهش دارم و روزی یه ساعت ورزش میکنم 

ولی خیلی عجولم زودی ناامید میشم 

میشه بپرسم چندماه کاهش وزنت طول کشید؟ من یه ماهه ورزشو شروع کردم همش میگم چرا لاغر نمیشم پسسسس