2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

4.5روز ولی قشنگ بهم میریزه هورمونارو من ماه پیش خوردم این ماه نشدم مثل سگ پاچه میگیرم

قرص اورژانسی ۱۴ روز پیش خوردم لوژینیل و باید ۱۸ هر ماه بشم الان بعد ۱۴ روز نشدم یعنی سر همون موقع میشم ۱۸ یا از چی

قرص اورژانسی ۱۴ روز پیش خوردم لوژینیل و باید ۱۸ هر ماه بشم الان بعد ۱۴ روز نشدم یعنی سر همون موقع می ...

شاید تا 18ام بشی

ولی معمولا باید میشدی

بدن با بدن فرق داره البته

من هردفعه خوردم تا ی هفته اول شدم

شاید شما سرموقع پریودیت بشی

ولی من الان 50روز خوردم اونموقعم نزدیک پریودیم بود سرموعدم شدم که افتاد همون روز

ولی این ماه نشدم

شما علائم پریودیتو داری؟

اونجـایے ڪہ دیدے حرفت ارزش نداره؛ حـرفت رو عـوض نڪـن،جاتـو عوض ڪـن😏   
شاید تا 18ام بشی ولی معمولا باید میشدی بدن با بدن فرق داره البته من هردفعه خوردم تا ی هفته اول شد ...

حیلی استرس دار ماهه کلا پریودی من علائم نداره چیز خاصی همراهش نداره نمیدونم چیکار کنم فقط مضطربم  دوتا قرص۷۵ درصدی بود که ۲ ساعت بعدش باهم دیگه خوردمخوردنشان اون موقع

حیلی استرس دار ماهه کلا پریودی من علائم نداره چیز خاصی همراهش نداره نمیدونم چیکار کنم فقط مضطربم &nb ...

استرس نداره بعد موعدت اگه نشدی ایشالا که بشی ی بیبی چک بزن

یعنی میشه قرص یکم بهم بریزه بجا اینکه که زود پریود بشم برعکس باشه

نمیدونم شاید بشه 

تو که زود خوردی فقط تاریخش نگذشته بود؟

حیلی استرس دار ماهه کلا پریودی من علائم نداره چیز خاصی همراهش نداره نمیدونم چیکار کنم فقط مضطربم &nb ...

مجردی؟