2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته پیش رفتم محضری که عقد کردم مهریه مو اجرا گذاشتم

بهم گفتن شنبه برو اداره ثبت اسناد تا کاراتو انحام بدن و اموال شوهرتو توقیف کنن

حالا من پشیمون شوم و اومدم سر زندگیم

حالا باید چکار کنم میترسم اگه نرم پرونده رو ببندم اموال شوهرمو به مزایده بذارن

من هفته پیش رفتم محضری که عقد کردم مهریه مو اجرا گذاشتم بهم گفتن شنبه برو اداره ثبت اسناد تا کاراتو ...

باید بری اونجایی ک دادخواست دادی درخواستتو لغو کنی 

هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی یه لحظه آروم تو دلت بگو   مگه من کیم!؟؟....
من هفته پیش رفتم محضری که عقد کردم مهریه مو اجرا گذاشتم بهم گفتن شنبه برو اداره ثبت اسناد تا کاراتو ...

نترس امولشو مزایده نمیزارن  فقط برو درخواستتو لغوکن

نترس امولشو مزایده نمیزارن  فقط برو درخواستتو لغوکن

ممنون عزیرم.اگه نرم برای لغو چی میشه؟

راستی پدرش فوت شده گفتن از ارثم مهریه برمیدارن؟امکان داره امول پدرشو توقیف کنن و به مزایده بذارن؟😫

یعنی باید برم‌محضرعقدم یا اداره ثبت؟ حتما باید خودم برم کسی دیگه نمیشه بره؟ چون بچم عمل کرده نمیتو ...

مگه فقط نرفتی محضر و گفته بری اداره ثبت درسته ؟ خب هنوز اداره ثبت ک نرفتی اونا کاری انجام ندادن هنوز شماالان برو همون محضر بهش بگو بعد میدونم تادادگاه نری کاری انجام بشه ولی برو همون محضری ک رفتی و گفتی مهریه رو 

بله باید خودت بری کسی نمیشه بجات