2777
2789

صندوق در امد ثابت همین حسابایی هست که بانکا هم دارن مثلا توی تبلیغا میگن طرح فلان طرح فلان .  معمولا ۲۰ درصد سود میدن حالا چه بورس بره بالا چه بیاد پایین . سود ثابت هست و بدون ریسک

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صندوق در امد ثابت همین حسابایی هست که بانکا هم دارن مثلا توی تبلیغا میگن طرح فلان طرح فلان .  م ...

مرسی عزیزم. ایناشو میدونم. شما خودت خریدی؟ میخوام بدونم سودشون ثابته؟ یعنی تضمینیه؟ مثلا اول ماه که میخوایم خرید کنیم قیمت هر واحد ۱۰۰۰ تومنه اکثرا نمودارشون این شکلیه ک در طول ماه رشد میکنه کم کم و مجدد ماه بعد دوباره میارن روی ۱۰۰۰ تومن. حالا امکانش هست که اینام مثل سهام منفی بخورن؟ اصل پول ما کم نمیشه؟ 

مرسی عزیزم. ایناشو میدونم. شما خودت خریدی؟ میخوام بدونم سودشون ثابته؟ یعنی تضمینیه؟ مثلا اول ماه که ...

نع منفی نمیشه ولی سودش خیلی کمه

💥اللهم صل علی محمد و آل محمد💖  خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚خدایا میشه یه روز که بلند شدم ببینم مریضیم خوب خوب شده و همه ی این چند سال خواب بوده🥺خدایا میشه خونم نزدیک یه مسجد باشه و من با شنیدن صدای اذونش برم اونجا نماز جماعت بخونم 🤩خدایا کاش یه روز بیای پیشم بشینی و خوب به حرفام گوش کنی

مرسی عزیزم. ایناشو میدونم. شما خودت خریدی؟ میخوام بدونم سودشون ثابته؟ یعنی تضمینیه؟ مثلا اول ماه که ...

من نخریدم ولی کامل خبرشو دارم . نه اصل پولتون اصلا کم نمیشه و سود چه بورس ۱۰۰ درصد بره بالا چه صد درصد بیاد پایین برای شما ۲۰ درصده . دلیلش هم میدونی چیه ؟ این که بورس برای من و شما که ادمای عادی هستیم بالا و پایین میشه و ضرر میده برای این صندوقا و کله گنده ها که اصطلاحا میگن حقوقی سرتا سر بورس سوده حتی وقتی داره میریزه . حالا توی این همه سود بیستای شما رو هم بهت میدن نوش جان کنی 😉 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

حتی نیاز به این کار هم ندارید همین که پولتون در یک کارگزاری باشه سر ماه 20 درصد سود ثابت بهتون میدند ضمنا میتونید عرضه اولیه هم بخرید

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم

[QUOTE=218175439]حتی نیاز به این کار هم ندارید همین که پولتون در یک کارگزاری باشه سر ماه 20 درصد سود ثابت بهتون میدند ...[/QUOTE

واقعا؟ کارگزاریم اگاه هست. تا حالا اینو نمیدونستم. 

[QUOTE=218175439]حتی نیاز به این کار هم ندارید همین که پولتون در یک کارگزاری باشه سر ماه 20 درصد سود ...

شما اگر پولتون کارگزاری باشه بسته به خود کارگزاری 20 تا 22درصد به شما سود میدند و اول ماه در حسابتون افزوده میشه این سود به میانگین پول تعلق میگیره در حالیکه بانکها سود رو به حداقل پول میدند

شما اگر پولتون کارگزاری باشه بسته به خود کارگزاری 20 تا 22درصد به شما سود میدند و اول ماه در حسابتون ...

مرسی از توضیحاتتون. ولی پیش اومده که پولم حتی یک ماه یا بیشتر داخل کارگزاری بوده ولی هیچ سودی ب حساب سحامم واریز نشده. جای خاصی رو باید بررسی کنم؟

مرسی از توضیحاتتون. ولی پیش اومده که پولم حتی یک ماه یا بیشتر داخل کارگزاری بوده ولی هیچ سودی ب حساب ...

ببینید معمولا روی قدرت خرید شما میاد که در بالای صفحه نوشته شاید شما دقت نکردید ولی اگر نمیدند حتما از کارگزاری پیگیری کنند مشکلی نیست