2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم انبردستو کرد تو انگشت پام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4966 بازدید | 124 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ازین حرکتا چند بار دیگم داشته

برو پزشکی قانونی پرونده باز کن اما نذار بفهمه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
ببین عزیزم مردا نمیدونم چشون شده چه مرگشون شده نمیشه باهاشون یه کلمه حرف زد شوهر خودم دیشب داریم حرف ...

چی بگم والا، فشار اقتصادی بی تاثیر نیست.

من شاغلم و میبینم کسب درآمد چقدر سخته و از اون بدتر اینکه سریع همه درآمدت از دستت میره و دخل و خرجا با هم نمیخونه متاسفانه بعضی خانمای خانه دار خیلی این مسئله رو درک نمیکنن، مثل جاری خودم فقط عین عابر بانک از شوهرش پول میخواد.

.
عزیزم هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت یه نفر صددرصد مقصر نیست

میشه صحبت نکنی؟؟؟!!!

این رفتار یک آدم عوضی و‌روانی هست 

امیدوارم توی موقعیت مشابه قرار بگیری ، ببینم بازم سنگ این مدل آدمها رو به سینه میزنی 

کامنتا برلم مهم نیس. دلم خیلی گرفته. هیچ دلخوشی تو زندگیم وجود نداره‌. دلم میخواد بمیرم راحت شم

وا ینی چی .‌ تو چرا بمیری .. ببین یه چیزی بهت میگم 

سلیطه باش .. وقتی شوهرت زدت باید جیغ و داد میکردی

همسایه ها بریزن .

نترس هیچی نمیشه .. همچین قشنگ شوهرت مث سگ میترسه .. زنگ میزدی پلیس مامور میومد .. قشنگ آبرو ریزی میکردی ...اینطوری عزیز میشی ..فهمیدی ؟ شوهرت مظلوم گیر اورده .. یه سیلی از مامور کلانتری بخوره مث عن میچسبه به زمین 

عروسیم یکسال عقب افتاد 😠
ببین عزیزم مردا نمیدونم چشون شده چه مرگشون شده نمیشه باهاشون یه کلمه حرف زد شوهر خودم دیشب داریم حرف ...

باورت میشه منم بعد ده سال دیشب کوبوند دوبار با کف دو دستش محکم رو سرم خدا شاهده مقصر نبودم ولی نمیخوام تعریف کنم

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖
بله حرف شما درست ولی کسی که عصبی میشه به یه نحوی عصبانیت خودش را بروز میده و دیگه کاری به حق وحقوق ه ...

قطعا شما هم درزندگیتون عصبی شدید ممکنه شما سریع بتونید خودتون را اروم کنید ولی یکی مثلا با ظرف شکستن و ......

اعصاب خودش رو اروم میکنه 

تویه عصبانیت کمترکسانی پیش میاد که بتونن خودشون را خیلی سریع اروم کنن

اولا خانومهایی که میگید شوهرتو باید میزدی کمی منطقی باشید زن زورش به مرد از نظر فیزیکی نمیرسه

دوما استارتر انبردست که یه وسله نوک تیز نیست که بره توی پای شما و اونجور زخمی رو درست کنه

ودر اخر وقتی امکان طلاق نداری نمیخوای اطرافیانت رو بقول خودت ناراحت کنی که البته اینها همه بهانه هست زیاد جوابش رو نده که اسیبی بهت نرسونه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
چی بگم والا، فشار اقتصادی بی تاثیر نیست. من شاغلم و میبینم کسب درآمد چقدر سخته و از اون بدتر اینکه ...

جاریت خوب کاری میکنه

لیاقت مردا همینه 

عروسیم یکسال عقب افتاد 😠
میشه صحبت نکنی؟؟؟!!! این رفتار یک آدم عوضی و‌روانی هست  امیدوارم توی موقعیت مشابه قرار بگیری ...

عزیزم طرز حرف زدن شما درست نیست ومن تویه پیام هام گفتم که شوهراون خانم کارش خیلی خیلی خیلی بد بوده

واقعا براتون متاسفم با اینجور طرز حرف زدنتون 

چی بگم والا، فشار اقتصادی بی تاثیر نیست. من شاغلم و میبینم کسب درآمد چقدر سخته و از اون بدتر اینکه ...

اگه مرد بلد باشه چجوری رفتار کنه هیچ زنی مرد و به چشم عابر بانک نمیبینه شوهرم یبار برگشت گف همکارام میگن آدم به سگ پول خرج کنه ولی به زن نه خب جواب همچین مردی چیه یا یبار گف پول منو خرج میکنی بایدم چشمت به دهن من باشه یعنی هرچی من میگم بگی چشم خب وقتی این کارا رو میکنن بایدم ب چشم عابر بانک ببینیمشون من نمیگم کلا مردا مشکل دارن ولی این که شما میگی حتما تو یکاری کردی دلیل نمیشه من هرچقدم عصبانی باشم هرکاری بکنم خدا زبون و داده واسه چی بشین مثه آدم حرفتو بزن