ریحان_پردرد مدیر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 48 عنوان دیشب شوهرم انبردستو کرد تو انگشت پام😔 | مشاهده متن کامل بحث + 4965 بازدید | 124 پست خیلی ناراحتم. دیشب تا دو ساعت از درد گریه می کردمدلم روزای مجردیمو میخواد . دلم مادرمو میخواد . دلم هنوز گریه میخواد . احساس بی شتوانه بودن دارم😭 1400/09/17 | 08:14 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
minakohe عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 1466 چیزی گفتی که عصبانی شد ؟ زندگی من آسان نیست اما تلاش میکنم.🤞
بهترین1399 عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 2581 آخی عزیزمممم ناراحت شدم خدا خیرش نده 💝 ای تو تنها خوب دنیا 💝
kjgfvfd عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 8032 عکس مال دیشبه الان انگشت سیاه ورم کرده لنگان لنگان بچمو بردم مدرسه. دلم میخواد خودم بندازم زیر یه ما ... ای خدا😢😢 عروسیم یکسال عقب افتاد 😠
vita عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 8577 عکس مال دیشبه الان انگشت سیاه ورم کرده لنگان لنگان بچمو بردم مدرسه. دلم میخواد خودم بندازم زیر یه ما ... دو شب دیگه نازت کنه بوست کنه،یادت میره تو مرا جان وجهانی
ریحان_پردرد مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 48 دعواتون شد یعنی؟ داشتم شلوارمو میدوختم گفت انبردست برام بیار محلش ندادم رفت انبردستو اورد کرد تو پام
بهترین1399 عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 2581 عزیزم میرفتی پزشک قانون لااقل یه مدرک داشتی نگهش می داشتی فعلا هم هیچی بهش نمی گفتی درد بگیره الهی 💝 ای تو تنها خوب دنیا 💝
ریحان_پردرد مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 48 وای غلط کرد برو خونه مادرت،شکایت هم بکن،تو امنیت جانی نداری نمی تونم پدرمادرمو ناراحت کنم😔
kjgfvfd عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 8032 داشتم شلوارمو میدوختم گفت انبردست برام بیار محلش ندادم رفت انبردستو اورد کرد تو پام بشکنه دستش الهی بحق پنج تن الهی انبردست بکنن تو پای خاهر و مادرش عروسیم یکسال عقب افتاد 😠
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11669 جنگه مگه ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
نییبیلگون عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 4571 ببین عزیزم نصفه و نیمه تعریف نکن تا راهنماییت کنیم ،چی کار کردی که اینقدر وحشی شد؟ والا اونا هم آدمن خانما اینقد میرن رو مخشون که دیوانه میشن ،صد البته کارش اصلا درست نیوده ولی مطمئنم به حد جنون رسوندیش. .