2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم انبردستو کرد تو انگشت پام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4965 بازدید | 124 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشتم شلوارمو میدوختم گفت انبردست برام بیار محلش ندادم رفت انبردستو اورد کرد تو پام

نامزد من یه چی گفت باید زود انجام بدم 😒😒😒اگه ندم 🤬وحشی بازی در میاره ولی چون میرم به باش میگم ساکت میشه😏😁

ببین عزیزم نصفه و نیمه تعریف نکن تا راهنماییت کنیم ،چی کار کردی که اینقدر وحشی شد؟ والا اونا هم آدمن ...

😔زنو فقط باید ناز کرد

خودت زنی    حتی مشتهای ما دردش برااونا کمتر از ی سیلی الکیه😶

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است
چه وحشیه! حالا چرا محلش ندادی؟ میبینی اینجوریه زیاد سربه سرش نذار بلایی سرت نیاره یه وقت!!!

اخه وقتی مشغول به کاریم خیلی منو از سرجام بلند می کنه در حالی که انبردست پشت سرش تو کشو بود

عزیزم نگاه حداقل یک درصد هم که شده خودتم مقصری 

وا . خب خودش بره برداره . مگه پا نداره .

اولا که باید بگه لطفا فلان چیزو بیار . اگه هم نیاورد ، خودش باید بره برداره . طلبکار که نیست 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

یا ابالفضل

این وحشیا رو از باغ وحش پیدا میکنید؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی